Κατηγορίες
Διάφορα

Η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Καθηλωμένοι απόψε στις οθόνες της τηλεόρασης οι φίλοι του ΠΑΟΚ, για τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση κόντρα στη γερμανική Σάλκε (22.05 στο Barok Coffee Bar, στην πιάτσα των ταξί Μερκουρίου Καρακωστή).

Το έργο για τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού μπορεί η Σάλκε να μην πραγματοποιεί και την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον θέλει μέσω της Ευρώπης να δώσει απαντήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τους Κάτσε και Πρίγιοβιτς που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA αλλά και τους τραυματίες Κάνιας και Πέλκας.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Γλύκος,με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Τσίμιροτ, με τους Σάχοφ και Χαρίση στα πλάγια.

Ενρίκε και Κάμπος θα είναι στα άκρα της επίθεσης βοηθητικοί πίσω από τον Αθανασιάδη.

Από την πλευρά των Γερμανών, η  απουσία του Ναμπίλ Μπενταλέμπ, που παρέμεινε στο Γκελζενκίρχεν, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρική εντερική λοίμωξη, δε φαίνεται ότι θα είναι η μοναδική αλλαγή του Μάρκους Βάιντσιρλ στην ενδεκάδα αφού αναμένεται φρεσκάρισμα.

Στο «3-5-2» της Σάλκε αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν είναι οι:

Φέρμαν, Χέβεντες, Νάλντο, Νάστασιτς, Γκέις, Γκορέτσκα, Αόγκο, Μέγιερ, Κονοπλιάνκα και Χούντελαρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected