Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ένα “Χ” που βολεύει μόνο τους νησιώτες (vid)

Έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στο Ζηρίνειο, «τσίμπησε» ο Ιάλυσος!

Οι «ερυθροκίτρινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕ Κηφισιάς, στηριζόμενοι στις αντεπιθέσεις σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν μάλιστα τα πράγματα, δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πούμε ότι θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα πρώτα 45 λεπτά, οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους δημιουργώντας ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Το αποκορύφωμα ήταν η απώλεια του πέναλτι (απόκρουσε ο Χειμωνέττος) σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος έπαιξε πολύ έξυπνα δίνοντας χώρο στον αντίπαλο του και βγαίνοντας μπροστά στις αντεπιθέσεις.

Σε μια από αυτές κατάφερε με τον Σπάρταλη να ανοίξει το σκορ. Δυστυχώς όμως για τη ροδίτικη ομάδα, μια πολύ άτυχη στιγμή λίγο αργότερα τις κόστισε την ισοφάριση. Μετά το 1–1, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν και πάλι απειλητικοί, χωρίς πάντως να μπορέσουν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο news12.gr

Συνθέσεις

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Χαλκιάς, Ταμπάκης (59’ Κυριαζής), Τεγούσης ,Καραακώστας, Έλσερ, Μουσταφίδης, Σάμιος, Ρέντσης, Σουλελές (77’ Σπηλιωτάκης), Φαρινόλα

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Παφιάκης, Καρπαθάκης (77’ Δελαπόρτας), Σπάρταλης, Ρίκκα, Χατζηφούντας, Παπασπύρος, Μπαρόζο (69’ Αλιατίδης)

Kifisia FC

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected