Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-4

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε με 4-0 του ΜΑΣ Βεργίνας και συνέχισε το αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη ευτύχησε να προηγηθεί με το…καλημέρα και να κάνει πιο απλά τα πράγματα στη συνέχεια, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται κάθε Σάββατο για το καλύτερο, χωρίς σκοπιμότητες και πάντα με γνώμονα το δοθούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από ωραία προβολή του Κώστα Κίτσα στο πρώτο δοκάρι, ενώ στο 17′ ήταν η σειρά του Σπύρου Κίτσα να χριστεί σκόρερ, δίνοντας ακόμη πιο σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΠΑΟΚ να κατεβάζει ταχύτητα και τους γηπεδούχους να βγαίνουν στην επίθεση, μετά και τον αρχικό αιφνιδιασμό και τα δύο γρήγορα γκολ του “δικεφάλου”.

Το 0-2 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, σκορ που εκ των πραγμάτων, αποτελούσε “μαξιλαράκι” ασφαλείας για τους φιλοξενούμενους (παρά την επιθετικότητα των νεοφώτιστων με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους), το οποίο όμως και διεύρυναν στο 68′ με σκόρερ τον Αντώνη Καρατάσο.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Άγγελος Καραντουλαμάς, ο οποίος σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ έφτασε συνολικά στα 8 γκολ στο πρωτάθλημα προερχόμενος από τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Δεβετζίδη

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α. (66′ Ράδης), Χατζάρας, Θεοδώρου, Γκόγκος (46′ Ευαγγέλου), Χερίδης Χ., Κοσμανίδης (70′ Σαράφης), Μιχαλόπουλος, Δημουλάς, Γιαννακίδης, Κούβαρος Μ., Αναστασιάδης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς, Κούκλας (70′ Μαρτζέλος), Κούκλης, Κίτσας Κ. (46′ Καρατάσος), Κίτσας Ν., Κίτσας Θ. (60′ Κίτσας Λ.Δ.), Καραντουλαμάς, Κίτσας Σ., Σούγγαρης, Ασλάνογλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected