Κατηγορίες
Διάφορα

Ανοιχτό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία και ότι προκύψει! (19.00, LIVE στο “Barok” Coffee-Bar)

Η ώρα του δεύτερου αγώνα ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τη Σάλκε έφτασε και το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί) υποδέχεται τους ποδοσφαιρόφιλους για μια ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση του “δικεφάλου”.

Μετά το 0-3 της περασμένης Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας, ήρθε η σειρά των Γερμανών να υποδεχτούν τον «Δικέφαλο» στην έδρα τους. Απόψε στις 19.00 (σ.σ. ώρα Ελλάδας, 18.00 τοπική) οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου με τους γηπεδούχους δικαιολογημένα να νιώθουν φαβορί για μια θέση στον … ήλιο των «16» του Europa League. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ.

Ο Βλάνταν Ιβιτς κι οι ποδοσφαιριστές του, με σημαντική βοήθεια κι από τις κερκίδες της «Veltins Arena», όπου θα βρεθούν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. θα εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια τους έχουν απομείνει, όχι με αυτοσκοπό την … πρόκριση, αλλά την απάντηση σε μια σπουδαία αγωνιστική πρόκληση, δηλαδή το να σταθούν επάξια απέναντι σε μια παραδοσιακή «δύναμη» της «Bundesliga» και μάλιστα στην έδρα της, με όλες τις γνωστές αντιξοότητες.

Πως θα παίξει ο “δικέφαλος”

Οι παραλλαγές στο 3-4-1-2, που ανασταλτικά γίνεται 5-3-2, είναι πολλές σ’ επίπεδο προσώπων, με τον Κάμπος να μπορεί να μπει στο πλευρό του «Κλάους» και τον Μυστακίδη να πλαισιώνει το άκρο της μεσαίας γραμμής ή τον Πέλκα να μπαίνει αντί του Μπίσεσβαρ ακόμη και τον Χαρίση να πλαισιώνει τον Τσίμιροτ, αν ο Σάκχοφ χρησιμοποιηθεί σε θέση έκπληξη. Ισως το 4-2-3-1 να έμοιαζε πιο φυσιολογικό, με Κίτσιου, Μαλεζά, Πούγγουρα και Κρέσπο κατά σειρά στην άμυνα, Τσίμιροτ – Σάκχοφ ως αμυντικά χαφ, Μπίσεσβαρ ή Πέλκα πίσω από Αθανασιάδη και στα άκρα Κάμπος και Ενρίκε, δεξιά κι αριστερά. Από όλους τους προαναφερθέντες, μόνον οι Κίτσιου, Σάκχοφ κι Ενρίκε αγωνίστηκαν σ’ ολόκληρο τον αγώνα κόντρα στη Βέροια την περασμένη Κυριακή, συνεπώς θέμα κόπωσης δεν τίθεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected