Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Κουσίδη!

Μεταγραφή από τον Πανθρακικό, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Football League, ανακοίνωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ομάδα της Άρτας έκανε χρήση το “παραθυράκι” των μεταγραφών μέχρι τις 28/2 για τους παίκτες του Πανθρακικού και έτσι έκανε δικό της τον Νίκο Κουσίδη.

Ο 24χρονος (03/01/1993) Θεσσαλονικιός μέσος είχε 10 συμμετοχές φέτος με την πράσινη φανέλα, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, ΟΦΗ, Ηρόδοτο, Άρη και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Κουσίδη. Ο Νίκος Κουσίδης είναι μεσοεπιθετικός και γεννήθηκε στις 3-1-1993 στην Θεσσαλονίκη .

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηροδότου, στα 16 του χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού ,όπου και έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Π.Α.Ε.ΠΑΟ. Το 2004 πήρε μεταγραφή για τον ΑΡΗ (Σούπερ λίγκ τότε).Άλλες ομάδες που αγωνίστηκε είναι Ηρόδοτος Γ΄Εθνική, ΟΦΗ ,και Πανθρακικός. Έχει αγωνιστή και στις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Κουσίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ,υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected