“Μίλησαν” οι φιλοξενούμενοι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας! (σκόρερς)

Δύο πολύ όμορφα παιχνίδια, ανάμεσα σε ομάδες που απέδειξαν πως δίκαια βρέθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού, παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σε Κοπανό και Επισκοπή αντίστοιχα.

Το ζευγάρι που αναδείχτηκε σήμερα από την φάση των “4” στο Κύπελλο Ημαθίας, είναι αυτό ανάμεσα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που κατάφεραν να πετύχουν εκτός έδρας νίκες και πλέον, δίνουν ραντεβού για τον μεγάλο τελικό της 11ης Μαρτίου 2017, με πιο πιθανή έδρα διεξαγωγής το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέσα στα τελευταία 21 λεπτά στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού και να πάρει μια πολύ σπουδαία πρόκριση για τον τελικό, εκεί όπου θα βρεθεί ξανά μετά από 15 χρόνια, όταν είχε κατακτήσει το τρόπαιο κόντρα στον ΓΑΣ Βέροια (4-1).

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας μέχρι το 69′, όταν οι “κιτρινομπλέ” προηγήθηκαν με εντυπωσιακό και συνάμα τυχερό τέρμα του Κοτζαχρήστου, ενώ στη συνέχεια έφτασαν στο ευρύ 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕ Αλεξάνδρειας πήρε την πρόκριση χάρη στα τέρματα των Σαρηγιαννίδη και Καφέ, σε ένα επεισοδιακό ματς όπου δέσποζε η παρουσία αστυνομικής δύναμης. Οι “πράσινοι”, οι οποίοι επικράτησαν για δεύτερη φορά μέσα σε 20 μέρες των “κοκκινόμαυρων”, θα αγωνιστούν σε τελικό Κυπέλλου για 7η φορά, χωρίς να έχουν ηττηθεί σε κανέναν!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των ημιτελικών :

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  1-3 (88′ Ντέλλας / 69′ Κοτζαχρήστος, 78′ Μπρέγκου πεν, 90+2′ Παπαδής)

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας  0-2 (54′ Σαρηγιαννίδης, 60′ Καφές)

Οι σκόρερς του θεσμού :

1 Παραστατίδης Κεραυνός Επισκοπής 7
2 Καφές ΑΕ Αλεξάνδρειας 5
3 Καψάλης ΓΑΣ Κοπανού 5
4 Κίτσας Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 5
5 Αργυρόπουλος Ποντιακή Νεολαία Αράχου 4

Ο μεγάλος Τελικός :

Σάββατο 11/3 (15.30)  ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected