Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-2 (photos)


Ασταμάτητος ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, πέρασε και από τον Διαβατό σημειώνοντας την 4η σερί νίκη του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, που παρέμεινε για 6ο παιχνίδι αήττητη, μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την 3η θέση και μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη φετινή πρόκληση που δεν είναι άλλη από την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

φωτ. από τη σελίδα του Ατρόμητου στο facebook

Πριν την αναμέτρηση, ο αρχηγός του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και πρώην παίκτης του Ατρομήτου, Χρήστος Μπρέγκου, παρέδωσε ανθοδέσμη στον ομόλογο του στον Ατρόμητο Κώστα Παγγούρα, αποτίοντας φόρο τιμής για τον αδόκητο χαμό του γιου της προέδρου των “κυανολεύκων”, κας Μαρίας Δελή.

Μπροστά σε λίγους θεατές, που αψήφισαν τα…απειλητικά σύννεφα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά να αιφνιδιάσουν τους “κιτρινομπλέ”, οι οποίοι όμως έκλεισαν καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Καζεπίδη.

Παίζοντας με τον προσφιλή του τρόπο, ο ΓΑΣ απείλησε στο πρώτο μέρος με αντεπιθέσεις και κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να πετύχει δύο γκολ.

Αρχικά στο 28′ ο Θανάσης Μπουρδάνος (αγωνίστηκε πέρσι με την κυανόλευκη φανέλα) κινήθηκε ωραία από αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά στη γωνία του Νικολαΐδη ενώ στο 30′ ήταν η σειρά ενός ακόμη πρώην παίκτη του Ατρόμητου (σ.σ. Χρήστος Μπρέγκου), ο οποίος δέχτηκε την κεφαλιά πάσα του Πέτγαζλη και με σουτ “έγραψε” το 0-2.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο, πίεσε για το γκολ και το κατάφερε από τα 11 βήματα. Συγκεκριμένα στο 52′, ο Δαλήγγαρος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κοτζαχρήστο, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κώστας Παγγούρας σημαδεύοντας τη γωνία του Καζεπίδη.

Στο 66′ ο Φαρμάκης δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε μέσα στην περιοχή και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον Ατρόμητο, ενώ στο 71′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δαλήγγαρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 77′ ο Βούλγαρης αντί να πλασάρει προτίμησε να πασάρει στον Μπρέγκου και χάθηκε η ευκαιρία για το 1-3, που ήταν και η πιο σημαντική στη σημερινή αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Διαβατού

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Τράντο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μανιόπουλος (64′ Αρβανιτίδης), Γκιάλπη, Φαρμάκης, Παγγούρας, Μουρατίδης, Δημητριάδης, Κωστογλίδης (21′ λ.τ. Τσιολάκης / 46′ Βοργιαζίδης), Δαλήγγαρος, Τεπετός, Λιλιόπουλος

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τενεκετζή, Μπουρδάνος, Μαγγίζης, Ρίσσου (90′ Παπαδής), Πέτγαζλης (84′ Θεοδοσιάδης), Μπρέγκου, Παρθενόπουλος (73′ Βούλγαρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected