Διάφορα

Τα λόγια του Υπάτιου Πατμάνογλου που σε διαπερνούν σαν ρεύμα στο σώμα… (vid)

Το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο δεν έχει σταματήσει να αναπαράγεται τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του στην κάμερα του Labiri Biri και συγκλονίζει στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του οδηγού της Porsche.

Οι δηλώσεις του:

«Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου, ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αυτό το πράγμα που μου συμβαίνει, είναι χειρότερο… μην τύχει ούτε στο χειρότερο εχθρό.

Να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη. Συνέβησαν όλα σε 5-10 δευτερόλεπτα. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο να πάω τουαλέτα βιαζόμουν. Ήθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο πάρκινγκ για να ξαναφύγουμε.

Τους αφήνω τη μουσικούλα μας… το μωράκι πίσω έτοιμο να κοιμηθεί. Λέω έρχομαι. Παίρνω τα κλειδιά φεύγω και ξαφνικά ακούω ένα τεράστιο μπαμ. Φωτιά καπνός… δεν κατάλαβα ότι ήταν έξω από την τουαλέτα.

Για να βγω έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έβαλα τη μπλούζα μου για να πάρω αναπνοή και πάω να πω στη γυναίκα μου «α ρε κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω»… και βλέπω την οικογένειά μου στο αυτοκίνητο καμένους.

Ψάχνω να δω τι έγινε, έσκασε το αμάξι μου; Και βλέπω στα 10 μέτρα ένα πορσικό.
Είδα μπροστά μου τον οδηγό, ένα παιδάκι. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

Πήγαινε πάνω από 300. Τα 330 τα έχει για πλάκα αυτό το αυτοκίνητο».

Δείτε τις δηλώσεις αναλυτικά στο βίντεο του Olivem ediagr

error: Protected