Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Μεγάλη μάχη για την Πεσιρίδου, που αποκλείστηκε στα σημεία!

Πολύ κοντά σε συμμετοχή στον τελικό των 60 μ. εμπ. στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου βρέθηκε η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Η Ελληνίδα ήταν πέμπτη στη δεύτερη ημιτελική σειρά με 8.10 και έμεινε εκτός συνέχειας. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου προσπάθησε να κυνηγήσει τις προπορευόμενες αθλήτριες, όμως, δεν τα κατάφερε, παρόλα αυτά πραγματοποίησε αξιοπρεπή παρουσία, αφού βρέθηκε πολύ κοντά στο ρεκόρ της (8.04). Η Πεσιρίδου θα μπορούσε να έχει περάσει στον τελικό, αν έτρεχε στην πρώτη σειρά, αφού ο χρόνος της ήταν καλύτερος από της Σουζάνα Καλούρ, που ήταν τέταρτη με 8.12 και προκρίθηκε στον βραδινό τελικό.

Νικήτρια στη σειρά της Ελληνίδας ήταν η Σίντι Ρόλεντερ με 7.89. Το 8.10 της Ελληνίδας ήταν η όγδοη επίδοση του ημιτελικού.

“Ήταν μια γρήγορη κούρσα με πολύ καλές αθλήτριες. Ήξερα εξ αρχής πως το επίπεδο είναι υψηλό. Παρόλα αυτά νομίζω πως θα μπορούσα να βρεθώ στην τετράδα και να προκριθώ στον τελικό. Νομίζω πως έσφιξα μέσα στην κούρσα και παράλληλα αποσυντονίστηκα και από την αθλήτρια που έτρεχε δίπλα μου. Σε κάθε περίπτωση ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε”, είπε η Ελληνίδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected