Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (4-5/3)

Με τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Αργυρίου της Νάουσας αναμετρήθηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γεωργιανών, που ενδείκνυνται για αγώνες σε αυτές τις ποδοσφαιρικές ηλικίες, κάτι που αναγνωρίζεται από τους ίδιους τους γονείς, που σπεύδουν να ενισχύσουν στους αγώνες τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Την επόμενη αγωνιστική οι αθλητές των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας φιλοξενούν στο γήπεδο των Γεωργιανών τις ομάδες του «Αστέρα» Αλεξάνδρειας και του ΠΑΟΚ Μελίκης «Κ. Παυλόπουλου».

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 8/3.

Ετοιμάζεται ταξιδάκι για τους μικρούς μας αθλητές, αφού το διάστημα στις διακοπές του Πάσχα θα φιλοξενηθούν αγωνιστικά από την Ακαδημία του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, που ξεχωρίζει οργανωτικά και ποδοσφαιρικά στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Παιδικό Τμήμα

Α.Ε.Π. – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-2

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης Δ., Σερεμέτας Β., Αμπρικίδης, Σούλης, Παπουλίδης, Σάρκα, Μελιόπουλος, Πέρογλου, Τσαρτιλίδης, Γρηγοριάδης(41’ Στογιάννος), Ανάστος.

Σκόρερ Ακαδημίας: 32’ Τσαρτιλίδης,60’ Ανάστος

Εικόνα παιχνιδιού: Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ραχιάς από δύο νεανικές και με πολύ ταλέντο ομάδες. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στις δύο εστίες, αφήνοντας πολύ ευχαριστημένους για το θέαμα που παρακολουθούσαν τους γονείς- θεατές. Στο α’ ημίχρονο η Ακαδημία δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και προηγήθηκε 0-1 με το νεαρό Τσαρτιλίδη (γενν. 2004). Στο β΄ημίχρονο και με την είσοδο του Καμπά η ΑΕΠ έγινε πιο επιθετική και ισοφάρισε σε 1-1 στο 52’. Στη συνέχεια η ΑΕΠ πίεσε, αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει και η Ακαδημία Βέροιας από μια ωραία ατομική ενέργεια του φέρελπι Σερεμέτα (γενν. 2004) και ασίστ στον Ανάστο έκανε το 1-2.

Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 11/3 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξενεί στους Γεωργιανούς για τη ρεβάνς την παιδική ομάδα της Α.Ε.Π.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 4-1

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ, Παπουλίδης Αλ., Καϊλόγλου, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, Σαντικίδης, (65’ Παυλίδης), Θεοδωρίδης, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, Ντινόπουλος, (65’ Αναστος), Παπουλίδης Κ.,(46’ ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ).

Σκόρερ Ακαδημίας:74’ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ (πεν.)

Εικόνα παιχνιδιού: Προσπάθησαν οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, υπέκυψαν όμως στην εμπειρία των παικτών των Μονοσπίτων και στην εκτελεστική ικανότητα του Χατζηγεωργίου (χατ-τρικ). Στα θετικά η 1η συμμετοχή στο ερασιτεχνικό τμήμα του νεαρού και ταλαντούχου τερματοφύλακα της Ακαδημίας Καλαϊτζίδη Δημήτρη.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 13/3 η Ακαδημία υποδέχεται στο ΔΑΚ μία εκ των πρωτοπόρων του ομίλου της, την ομάδα της Νέας Νικομήδειας.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected