Κατηγορίες
Διάφορα

Το ματς κορυφής Πανιώνιος – ΑΕΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο εκπληκτικός φέτος Πανιώνιος φιλοξενεί την αναγεννημένη ΑΕΚ (“Barok” Coffee-Bar στη Μερκουρίου Καρακωστή) σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά τόσο για την κορυφή όσο και για τα πλέι οφ.   

Ποιος θα το περίμενε ότι ένα ματς Πανιωνίου-ΑΕΚ θα ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για το πρωτάθλημα και θα αφορούσε τους «κυανέρυθρους». Και όμως η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι αυτή που με νίκη μπαίνει ακόμα και στην διεκδίκηση του τίτλου αφού θα έχει μειώσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Πανιώνιος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη θέλει κόντρα στην ΑΕΚ να πετύχει άλλη μια νίκη που θα επιβεβαιώνει ότι πλέον θα τον υπολογίζουν και θα τον φοβούνται ακόμα και οι μεγάλες ομάδες. Στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης δεν θα πέφτει καρφίτσα με τον κόσμου του Ιστορικού να ετοιμάζεται για sold out.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της με ανακοίνωσή της προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή στον κόσμο να αποτελέσει τον 12ο παίκτη χωρίς ακρότητες και να προστατέψει την ομάδα από πιθανές προκλήσεις. Στα αγωνιστικά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ενγκόνγκ.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ πάει στη Νέα Σμύρνη με την ψυχολογία στα ύψη μετά τα τελευταία αποτελέσματα κυρίως εντός έδρας και πλέον ψάχνει και την επιβεβαίωση και μακριά από το ΟΑΚΑ. Η Ένωση έχει μόλις δύο νίκες μακριά από την έδρα της μια άσχημη επίδοση για τα δεδομένα της και για τον λόγο αυτό το ματς με τον Πανιώνιο είναι ακόμα πιο σημαντικό.

Παράλληλα, η νίκη της Ξάνθης έριξε την ομάδα εκτός πλέι οφ και η νίκη αποτελεί ακόμα περισσότερο επιτακτική ανάγκη. Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Γκάλο και Ροντρίγκες με τον Χρήστο Αραβίδη να επιστρέφει σε αποστολή μετά από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αποβολή του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος,  Μασούρας, Μασούντ, Φούντας, Μπεν

ΑΕΚ: Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected