Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ευρεία σε έκταση ήττα για την Εθνική μας (vid)

Βαριά ήττα γνώρισε η Εθνική Παίδων U17 στον πρώτο της αγώνα του ομίλου της, για την ενδιάμεση φάση (Elite Round) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017, που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Με 4-0 ηττήθηκε η Εθνική Παίδων από την οικοδέσποινα Πορτογαλία, στην 1η αγωνιστική της Elite Round.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8’ με τον Νέτο και έκαναν το 2-0 στο 40’ με τον Καμάτσο. Η Εθνική μας δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τους Πορτογάλους στο πρώτο μέρος, ενώ ο Νικοπολίδης αποσόβησε με επεμβάσεις του τη διεύρυνση του σκορ, κρατώντας το αποτέλεσμα στο 2-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες της «γαλανόλευκης» προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι και να απαντήσουν στο 48′ με τον Γαϊτανίδη και στο 51′ με τον Μαυρουδή, αλλά η τελική προσπάθεια των παικτών μας ήταν άστοχη.

Η ελληνική ομάδα πήγε να αντιδράσει εντείνοντας την προσπάθειά της προς το τέλος του ματς, οπότε οι Πορτογάλοι αξιοποίησαν τους κενούς χώρους. Έτσι στο 57′ ο Νικοπολίδης δεν νικήθηκε σε προσπάθεια των Πορτογάλων, πράγμα ωστόσο που δεν μπόρεσε να αποφύγει στο 63’ όταν ο Εμπαλό κλείδωσε τη νίκη για τους Ίβηρες γράφοντας το 3-0. Το κερασάκι έβαλε ο Σιμόες στο 68’ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Επόμενο παιχνίδι για ην Εθνική μας είναι την Κυριακή στις 20:00 ώρα Ελλάδος κόντρα στην Ισπανία, η οποία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου επικράτησε της Πολωνίας με 3-1.

Συνθέσεις

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Ζοζέ Γκουλχέρμε): Μπιάι, Κονέ, Ντιαλό, Ολιβέιρα, Σόουζα, Εμπαλό (71′ Γκόμες), Μπαρό, Μπερνάντο Σόουζα (61′ Αντρέ Αλμέιδα), Λόμπα Νέτο, Ζουστινιάνο, Ραφαέλ Καμάτσο (66′ Ντάνιελ Σιμόες).

ΕΛΛΑΔΑ (Βασίλης Γεωργόπουλος): Νικοπολίδης, Αλεξανδρόπουλος (41′ Ντουμάνης), Αντζουλάς, Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Εμμανουηλίδης (41′ Κατσούκης), Λυρατζής, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος (72′ Παπαδόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected