Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη ανατροπή για τους “βυσσινί”! Καταγγελίες από τον Ιωνικό (photos)

Παρουσία 2.000 οπαδών της στον Κορυδαλλό η Προοδευτική, επικράτησε 2-1 με ανατροπή του Ιωνικού, στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική

Η σπουδαία νικήτρια του γειτονικού ντέρμπι ανάμεσα σε Προοδευτική και Ιωνικό ήταν η ομάδα του Κορυδαλλού. Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι “βυσσινί” βρέθηκαν να χάνουν 1-0 από γκολ του Ανρί Καμαρά στο 44′, αλλά με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος γύρισαν το ματς και επικράτησαν με 2-1.

Στο 66′ ο Λέκκας έκανε το 1-1 για το σύνολο του Πάρη Ανδράλα, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 71′ ο Μπελέρης. Το παρών έδωσαν 2000 οπαδοί της Προοδευτικής, που ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με το τρίποντο της ομάδας τους. Ο Ιωνικός είχε πολλά παράπονα από τη φιλοξενία. Όταν έφτασε το πούλμαν έξω από το γήπεδο, όπως καταγγέλλει η ομάδα της Νίκαιας, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθεί ένταση, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πάγκος του Ιωνικού δεχόταν συνεχώς βροχή από νερά.

Μετά τη λήξη του ματς, η αποστολή των φιλοξενούμενων έμεινε για αρκετή ώρα στο γήπεδο, μέχρι να απομακρυνθούν οι οπαδοί της Προοδευτικής. Το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί τον 2ο Εργοτέλη, ο οποίος αυτή την εβδομάδα είχε ρεπό. Οι νικητές είναι πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας με 33 πόντους.

δείτε φωτογραφίες στο Sport24

Συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ατματζίδης (78’ Θεοδωράκης), Μπέλερης, Κανελλόπουλος (53’ Ζελέκου), Λέκκας, Πέππας (48’ Γιακούμπι)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης (72’ Αργυρίου), Μεϊμάρογλου (68’ Προβατίδης), Ασάνονιτς, Μάρης, Κρητικός, Καραλής (80’ Μάνιας), Σιμιτζής, Καμαρά, Σαπαλίδης, Πέεφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected