Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια…λαμπάδα στο μπόι του αρχηγού!

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν για τη Ρεάλ «καθαρίζει» πάντα ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός των Μαδριλένων σκόραρε ξανά στο φινάλε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1 επί της Μπέτις για την 27η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τη «βασίλισσα», αφού μόλις στο 25’ χάρη στο αυτογκόλ του Νάβας πήραν κεφάλι στο σκορ. Η Ρεάλ, ωστόσο, έβγαλε αντίδραση και πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση με τον Ρονάλντο (41’).

Από εκεί και πέρα, ωστόσο δυσκολεύτηκε πολύ για να γυρίσει το ματς. Στο 78’ η Μπέτις έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πιτσίνι και τρία λεπτά αργότερα ο Ράμος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-1, που έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν εκμεταλλεύτηκε τη «γκέλα» της Μπαρτσελόνα και επέστρεψε στην κορυφή με 62 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Αντιθέτως, η Μπέτις έμεινε στις χαμηλές θέσεις με μόλις 28 βαθμούς και μία νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές.

Νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ πέρασε από την έδρα της Θέλτα (0-1) χάρη στο τέρμα του Σολδάδο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και «σκαρφάλωσε» στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο (79′ Ασένσιο), Ροντρίγκες (69′ Βάθκεθ), Μοράτα (71′ Μπενζεμά), Ρονάλντο

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Πιτσίνι, Μαντί (84′ Ναβάρο), Πετσέλα, Τόσκα, Ντουρμίζι, Μπράσανατς (86′ Αλεγρία), Πάρδο, Θεμπάγιος, Σανάμπρια, Κάστρο (64′ Πέτρος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected