Football League

Απειλή αφαίρεσης βαθμών!

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει από σήμερα ο ΑΟ Χανιά, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η διοίκηση των κρητικών θα πρέπει να εξοφλήσει άμεσα δύο ποδοσφαιριστές, αλλιώς κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Ο λόγος για τους Ανέστη Χατζηλιάδη και Ερντίν Πρίφτη, στους οποίους επιδικάστηκαν τα ποσά που δικαιούνται και θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι οφειλές εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Αναλυτικά οι δύο αποφάσεις :

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 26/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected