Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακό παιχνίδι και μοιρασιά!

Ο Τσικλητήρας προηγήθηκε δυο φορές αλλά η Ερμιονίδα είχε ισάριθμες απαντήσεις και έφυγε με το 2-2 από την Πύλο για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από δυο σερί εντός έδρας ήττες (τελευταία νίκη στα τέλη Γενάρη) και παρ’ ότι κατάφεραν να παρουσιαστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, το τρίποντο δεν ήρθε ούτε αυτή την φορά οπότε η παραμονή παραμένει στην κόψη του ξυραφιού (στο +3 από το Ζευγολατιό που είχε ρεπό).

Με τον Σωτήρη Τσάτσο να κάνει το καλύτερό του φετινό ματς και τον Νίκο Κερμενίδη επίσης σε μεγάλα κέφια, αμφότεροι σκόρερ των δυο γκολ, ο Τσικλητήρας είχε τις λύσεις στην επίθεση, πλην όμως δυο «φωτοβολίδες» από τους Αποστολίδη και Σελμανάι δεν του επέτρεψε να φύγει με τη νίκη αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ισχύει το μη χείρον βέλτιστο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365

Συνθέσεις

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θάνος, Μάνικος, Καραμπάς, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος (73′ Χελάς), Γεωργιόπουλος (83′ Σβίγγος), Κερμενίδης, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Παπαιωάννου, Νώτης, Κιοσσές, Σκεντεράι, Παλαιοπάνος (60′ Κανταρτζής), Τριμπόνιας (64′ Τσόφλιος), Αποστολίδης, Σελμανάι (91′ Σχινάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected