Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός 1-3 (vid)

Η Παναχαϊκή πάλεψε όσο μπορούσε παρά την ήττα με 1-3 από τον ανώτερο Παναθηναϊκό!

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, οι «κοκκινόμαυροι» χωρίς φόβο απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, έπαιξαν με πάθος και σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η εικόνα της ομάδας να είναι υποδειγματική και σαφώς ανώτερη από ομάδες επιπέδου Γ’ Εθνικής.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 44′ με τον Βλαχοδήμο με το σκορ ημιχρόνου να είναι στο 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Οφρυδόπουλος έκανε αλλαγές και η Παναχαϊκή ανέβασε στροφές. Ο Μωραίτης με έξοχη ατομική ενέργεια νίκησε τον Κοτσόλη και έκανε το 1-1.

Το «τριφύλλι» ωστόσο, απέδειξε την εμπειρία του και με δύο γκολ στο 85′ και στο 87′ με τους Βιγιαφάνες και Τελάντερ, πήρε την νίκη με 1-3.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου προκάλεσε μόνο συναισθήματα χαράς στους φιλάθλους της Πατρινής ομάδας που αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, ενώ χειροκρότημα απέσπασαν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή: Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σπανός

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρέις, Μπουμάλ, Μόλινς, Λέτο, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μέστο, Βλαχοδήμος

φωτ. και βίντεο από sportfmpatras.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected