Basket

Η πορεία του Ζαφειράκη Νάουσας προς τον τελικό! (photos)

Αήττητος σε όλα τα φετινά του παιχνίδια ο Ζαφειράκης καλείται το απόγευμα του Σαββάτου να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Έχοντας ρεκόρ 14 νικών δίχως καμία ήττα, έχοντας σημειώσει 878 πόντους και έχοντας δεχτεί 638, ο Ζαφειράκης θα παλέψει το Σάββατο στην Βέροια απέναντι στον επίσης αήττητο φέτος ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο. Η ομάδα της Πιερίας κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου της με ρεκόρ 10-0 και την περσινή χρονιά έφτασε στην εξάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί πρόκειται για έναν τελικό ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες που κυριάρχησαν στους ομίλους τους.

Ο Ζαφειράκης Νάουσας έδειξε στην φάση των ομίλων σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θανάση Πουρλίδα οι νεαροί αθλητές στα περισσότερα παιχνίδια τους κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του παιχνιδιού και παίζοντας οργανωμένα σε επίθεση και άμυνα δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του μπασκετικού Ζαφειράκη, βγαίνει στο γήπεδο και η παρουσία της εφηβικής ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του πρωταθλήματος είναι η επιβεβαίωση αυτής της προσπάθειας.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας βέβαια δεν οφείλεται μόνο στην αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών αλλά και στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ αυτών. Παιδιά με αξιοζήλευτο ήθος, που εκτός από συμπαίκτες είναι και χρόνια φίλοι, πράγμα που βγαίνει στο παρκέ και προσφέρει ανιδιοτέλεια και άψογη συνεργασία.

Μαθητές Λυκείου που καταφέρνουν να συνδυάζουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις με το αγαπημένο τους άθλημα και μάλιστα να αριστεύουν και στα δυο.

Μαέστρος στην όλη προσπάθεια των εφήβων ο προπονητής της ομάδας κ. Θανάσης Πουρλίδας. Δίπλα τους στην όλη προσπάθεια οι προπονητές του Ζαφειράκη Σταύρος Ζιάνης και Ηρακλής Τούφας που ήταν αυτοί που καθοδήγησαν τα παιδιά στα πρώτα τους μπασκετικά βήματα και συνεχίζουν πλέον συμπληρωματικά να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Αρωγός στην όλη προσπάθεια του εφηβικού τμήματος ο έφορος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ζαφειράκη, Δημήτρης Τζέκος που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας των εφήβων προσφέροντας από όποιο πόστο του ζητηθεί.

Στο πλευρό της ομάδας πάντα οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών. Τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια όσο και στα εκτός, οι οικείοι των παιδιών δίνουν δυναμικό παρόν προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 στο ΔΑΚ Βέροιας η ομάδα της Νάουσας δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, οι φίλαθλοι αλλά και η διοίκηση του Ζαφειράκη Νάουσας πρέπει να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected