Α2 ΕΠΣ Ημαθίας

Η απάντηση – καταγγελία της Νίκης Αγκαθιάς (photos)

Παραθέτουμε αυτούσια, έχοντας λάβει το σχετικό έγγραφο από την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς, την απάντηση – καταγγελία της ομάδας στις αιτιάσεις του Άρη Παλαιχωρίου μετά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά :

Aπό τη στιγμή που μπήκατε στην διαδικασία αυτής της καταγγελίας εις βάρος της ομάδας μας πρέπει και εμείς με την σειρά μας να απαντήσουμε καταγγέλλοντας:

1. Τον προπονητή της ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου τον οποίο, τον θεωρούμε υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι γιατί δεν προφύλαξε τον ποδοσφαιριστή του με το Νο 7 και όνομα Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι του α γύρου έκανε την άσχημη χειρονομία προς τους φιλάθλους της Νίκης Αγκαθιάς αλλά δεν μπήκαμε στη διαδικασία να προβούμε σε καταγγελίες γιατί περιμέναμε να ζητήσει τουλάχιστον μια συγνώμη για την άσχημη χειρονομία και τουλάχιστον πιστεύαμε ότι θα διορθωνόταν από τη διοίκηση και τον προπονητή του αλλά όχι μόνο δεν έγιναν όλα αυτά αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο ίδιος παίκτης βρίζει και κάνει πάλι άσχημες χειρονομίες προς τους παίκτες της Νίκης Αγκαθιάς αλλά και στο κόσμο και βρίζει τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ματσούκα Αριστείδη που πήγε να προστατεύσει τον παίκτη.

2. Ο αντιπρόεδρος δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε αθλιότητες και ψεύδη. Αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σαν ομάδα τι είδαμε. Ήταν ο άνθρωπος που τους περίμενε 2 ώρες πριν το παιχνίδι για να τους καλωσορίσει και να μην συμβεί το παραμικρό και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν συνέχεια με τον Πρόεδρο της ομάδος του Παλαιοχωρίου. Τέλος στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού πιστεύουμε ότι αν δεν ήταν αυτός τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

3. Καταγγέλλουμε τον ποδοσφαιριστή Ηρακλή Παντόπουλο, ο οποίος μετά την λήξη του παιχνιδιού όπως βλέπουμε και στο βίντεο χτυπάει και βρίζει τον προπονητή της ομάδος της Νίκης Αγκαθιάς.

4. Καταγγέλλουμε τον ποδοσφαιριστή Άρη Μιχαηλίδη ο οποίος πάλι όπως βλέπουμε και στο βίντεο χτυπάει γροθιά φίλαθλο της Νίκης Αγκαθιάς, ο οποίος φίλαθλος βρισκόταν για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

5. Καταγγέλλουμε τον προπονητή του Άρη Παλαιοχωρίου και τον αρχηγό Βασιλείου Γεώργιο οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των αποδυτηρίων που προκάλεσαν υλικές ζημιές και έχουμε φωτογραφικό υλικό αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές των παικτών. Όλα αυτά τα αποδέχθηκε η διοίκηση του Παλαιοχωρίου με την φράση ότι θα αποζημιωθεί η ομάδα από τις υλικές ζημιές που προκάλεσαν οι παίκτες τους.

6. Καταγγέλλουμε την διοίκηση του Παλαιοχωρίου για τα επεισόδια που έγιναν μπροστά στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνος επειδή ο υπεύθυνος της διοίκησης που είχε το κλειδί των αποδυτηρίων εσκεμμένα δεν άνοιξε την πόρτα και με την βοήθεια του Νίκου Λιακόπουλου της Νίκης Αγκαθιάς, άνοιξε την πόρτα.

7. Καταγγέλλουμε τον παρατηρητή αγώνος που όπως μάθαμε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ορίστηκε μόνος του να έρθει στο παιχνίδι χωρίς την γραπτή δήλωση της Ένωσης. Είναι ο κύριος Σωτήρης Αναδολού, ο οποίος είναι γαμπρός του προπονητή της ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου και ο γιος του έχει δελτίο στην ομάδα του. Πράγματα που μόνο οι κύριοι θα σκέφτονταν…
Όσο για τις καταγγελίες που κάνετε για τους παίκτες της Νίκης Αγκαθιάς σας διαψεύδει το φύλλο αγώνος του Διαιτητή ο οποίος έγραψε μόνο για έναν. Τα υπόλοιπα τα έγραψε ο υποτιθέμενος παρατηρητής σας.

Κύριε Σωτήρη Αναδολού αν δεν γνωρίζεται τους νόμους και τα καθήκοντα που έχει ο παρατηρητής καλό είναι να παραιτηθείτε γιατί θα καταστρέψετε ομάδες και είναι κρίμα.

Υ.Γ.1 : Όλοι μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο ότι οι παίκτες της ομάδας Νίκης Αγκαθιάς μετά την επίτευξη του γκολ τρέχουν να πανηγυρίσουν με τον παίκτη που το έβαλε ενώ όλη η ομάδα του Παλιοχωρίου τρέχει και χτυπά τον παίκτη της Αγκαθιάς με το Νο 10 επειδή λένε ότι δεν έβγαλε την μπάλα έξω.

Υ.Γ.2 : Όσες φορές έχασε βαθμούς η ομάδα του Παλαιοχωρίου έχουν γίνει θλιβερά επεισόδια με τις αντίπαλες ομάδες πάντα φταίνε οι άλλοι. Τυχαία… δεν … νομίζω Αστέρας-Παλαιοχώρι 0-0 επεισόδια Σταυρός – Παλαιοχώρι 1-1 επεισόδια.. Μελίκη-Παλαιοχώρι 1-1 επεισόδια Αγκαθιά-Παλαιοχώρι επεισόδια … αλλά πάντα φταίνε οι άλλοι.

Εμείς το Δ.Σ της Αγκαθιάς θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της Αγκαθιάς που ήταν στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη μέρα του καλοκαιριού καθ θα είναι μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για την προσπάθεια που θα κάνουμε για την κατάκτηση του σούπερ πρωταθλητή…

δείτε τις φωτογραφίες :

error: Protected