Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Ολοκληρώθηκε το παζλ των Κυπελλούχων ενόψει της κλήρωσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Με τη διεξαγωγή σήμερα του τελικού του Κυπέλλου στην ΕΠΣ Ηρακλείου, τελευταίου χρονικά στις 53 Ενώσεις, ολοκληρώθηκε το παζλ των Κυπελλούχων που θα συμμετέχουν(;) στο προσεχές Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι λίγες σε σχέση με αυτές που αναμενόταν (οικονομικοί ή αγωνιστικοί λόγοι κυρίως), καθώς φαίνεται πως το κίνητρο της συμμετοχής σε έναν τελικό με προνόμια, είναι μεγάλο.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (28/3) και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις αγωνιστικές μέχρι τον τελικό.

Αυτές θα είναι :

1η αγωνιστική : Τετάρτη 05-04-2017

2η αγωνιστική : Τετάρτη 12-04-2017

3η αγωνιστική : Τετάρτη 19-04-2017

4η αγωνιστική : Τετάρτη 26-04-2017

5η αγωνιστική : Τετάρτη 03-05-2017

6η αγωνιστική : Τετάρτη 10-05-2017

7η αγωνιστική : Σάββατο 20-05-2017 Τελικός Αγώνας

Στις ομάδες που θα δείτε παρακάτω, φιγουράρουν κάποιες με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίες και λόγω…φανέλας έχουν το πάνω χέρι αλλά και αυτές που ναι μεν έχουν σύντομη παρουσία στα ελληνικά δρώμενα, έχουν όμως σημαντική δυναμική που μπορεί να τους βοηθήσει ώστε να διακριθούν στη φετινή διοργάνωση.

Ας δούμε τώρα τους 53 Κυπελλούχων των Ενώσεων αλλά και το πως θα διαχωριστούν με ομίλους, ενώ στο τέλος του ρεπορτάζ μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο excel με όλους τους τελικούς ανά Νομό.

Αναλυτικά : 

1ος όμιλος

ΑΕ Διδυμοτείχου (ΕΠΣ Έβρου), ΠΑΟΚ Κοσμίου (ΕΠΣ Θράκης), Άρης Αβάτου (Ξάνθη), Κεραυνός Πέρνης (Καβάλα), ΓΣ Προσοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας), Ελπίς Σκουτάρεως (Σέρρες)

2ος όμιλος

ΠΟ Τριγλίας (Χαλκιδική), ΠΑΟ Κουφαλίων (Μακεδονία), ΠΑΟΝΕ Επταλόφου (Κιλκίς), ΑΕ Αλεξάνδρειας (Ημαθία), Εδεσσαϊκός (Πέλλα), Μακεδονικός Βεύης (Φλώρινα)

3ος  όμιλος

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Κοζάνη), Καστοριά (Καστοριά), Πυρσός Γρεβενών (Γρεβενά), Ερασιτέχνες ΠΑΣ Γιάννινα (Ήπειρος), Θύαμις Καστρίου (Θεσπρωτία), AE Λευκίμμης (ΕΠΣ Κέρκυρας)

4ος όμιλος

Ποσειδών Π.Π.Π. (Πιερία), Αχιλλέας Φαρσάλων (Λάρισα), Διγενής Νεοχωρίου (Τρίκαλα), ΑΟ Σελλάνων (Καρδίτσα), Ολυμπιακός Λαμίας (Φθιώτιδα), ΓΣ Αλμυρός (Θεσσαλία)

5ος όμιλος

Απόλλων Πάργας (Πρέβεζα), Σκουφάς Κομποτίου (Άρτα), ΑΕ Μεσολογγίου (Αιτωλοακαρνανία), Αίολος Καρπενησίου (Ευρυτανία), Φωκικός (Φωκίδα), Αναγέννηση Σχηματαρίου (Βοιωτία)

6ος όμιλος

Αστέρας Βλαχιώτη (Λακωνία), Λεωνίδιο (Αρκαδία), Αργοναύτης Νέας Κίου (Αργολίδα), Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας (Δυτ. Αττική), ΑΟ Ατλαντίς (Ανατ. Αττική), Ηρακλής Ψαχνών (Εύβοια)

7ος όμιλος

ΑΟ Σάμης (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης), ΑΟ Κατασταρίου (ΕΠΣ Ζακύνθου), Καλαμάτα (Μεσσηνία), Πανηλειακός (ΕΠΣ Ηλείας), Κεραυνός Αγ.Βασιλείου (ΕΠΣ Αχαΐας), Ηρακλής Ξυλοκάστρου (Κορινθία)

8ος όμιλος

ΑΟ Σουρμένων (Αθήνα), ΑΠΟ Κερατσίνι (Πειραιάς), Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (Λέσβος), ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Σάμος), Ηρακλής Θυμιανών (Χίος), Διαγόρας Ρόδου (Δωδεκάνησα), ΑΟ Σύρου (Κυκλάδες)

9ος όμιλος

Ηρόδοτος (ΕΠΣ Ηρακλείου), ΟΦ Ιεράπετρας (Λασίθι), Επισκοπή (Ρέθυμνο), Ερασιτέχνες Πλατανιά (Χανιά)

Κατεβάστε το αρχείο excel με όλους τους τελικούς —-> Τελικοί

Τελικός αγώνας

Οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών αγώνων θα συμμετέχουν στον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή. Όλοι οι πιο πάνω αγώνες θα καθορισθούν με μία κλήρωση που θα γίνει πριν την έναρξη της 2ης φάσης του Κυπέλλου και θα έχει ως βασικό κριτήριο την γεωγραφική κατανομή των Ομάδων, για οικονομικούς λόγους.

Το bonus του νικητή

Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2017/2018, εφόσον δεν είναι πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας ΕΠΣ Αν είναι πρωταθλήτρια, τότε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία προβιβάζεται η φιναλίστ της διοργάνωσης, εφόσον και αυτή δεν είναι πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας ΕΠΣ. Σε κάθε άλλη περίπτωση η ειδική αυτή διάκριση της διοργάνωσης δεν ισχύει, ούτε μεταφέρεται σε άλλη ομάδα, πλην των δύο φιναλίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected