Κατηγορίες
Super League 1

Με υπογραφή Μπεργκ και το… κερασάκι στο 90′!

Με το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 90′ ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο οι πράσινοι, ισοφάρισαν στο δεύτερο οι κιτρινόμαυροι με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδολόπουλο. Την τελευταία λέξη όμως την είπε ο Παναθηναϊκός.

«Να μπούμε πολύ δυνατά», είχε πει στις δηλώσεις του πριν λίγες μέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η ομάδα του έκανε ακριβώς αυτό. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και κυριάρχησε στο πρώτο 45λεπτο, δείχνοντας ότι θα φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ μετά τα γκολ των Κλωναρίδη-Μπεργκ. Οι αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ στην ανάπαυλα όμως, άλλαξαν όλο το ματς. Χριστοδουλόπουλος και Πέκχαρτ έκαναν το 0-2… 2-2, το ντέρμπι ήταν ντερμπάρα και τελικά στο 90′ ο Μπεργκ έκρινε τα πάντα!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, η ΑΕΚ στο δεύτερο. Το αποτέλεσμα αυτού, ήταν να δούμε το καλύτερο ματς του φετινού πρωταθλήματος! Αυτό, βέβαια, λίγο ενδιαφέρει τους οπαδους της Ενωσης, από την στιγμή που η προσπάθεια της ομάδας τους στην επανάληψη, δεν είχε αποτέλεσμα. Και δεν είχε αποτέλεσμα επειδή οι Πράσινοι πήραν και αυτή τη νίκη μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού και συνεχίζουν με τέλεια ψυχολογία για πλέι οφ και κύπελλο!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (63′ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46′ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Πατίτο (46′ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (85′ Μπουμάλ), Κλωναρίδης (68′ Λέτο), Εμποκού (68′ Λουντ), Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected