Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Η βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας και το ευχαριστήριο της διοίκησης

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που μετά από έναν χρόνο, επιστρέφει και πάλι στη Β Εθνική.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου, εκτός του εισιτήριου ανόδου, κατέκτησε και τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και για το λόγο αυτό το Σάββατο 8/4 και ώρα 17.30 θα τιμηθεί για τη φετινή της επιτυχία.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τις αθλήτριες που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους αλλά και όσους συνέδραμαν για τη σπουδαία διάκριση.

Αναλυτικά :

“Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 17.30′ θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Βαρβάρας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών μεταξύ της ομάδας μας και του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, για να πανηγυρίσουμε την επάνοδο στη Β’ Εθνική.

Θα τιμηθεί η γυναικεία ομάδα μας που κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Επίσης, το ΔΣ του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας που μας πρόσφεραν τη χαρά να πανηγυρίσουμε την επάνοδο στη Β’ Εθνική με το πάθος και την αγωνιστικότητα τους, τους γονείς τους, τον προπονητή Γιάννη Γιάννο, τον γιατρό αγώνων Αναστάσιο Κοτρώνη, το γιατρό της ομάδας Αποστόλη Παπαδόπουλο, το Τοπικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας, την ΕΠΣ Ημαθίας, όλους τους φιλάθλους και τους χορηγούς της ομάδας για τη συνδρομή τους στην προσπάθειά μας για την τελική επιτυχία.

Ειδικά ευχαριστούμε: την εταιρία PANINI που μας τροφοδότησε με σάντουιτς και κρουασάν σε όλους τους αγώνες, το συνεταιρισμό VENUS και όλους όσοι μας ενίσχυσαν οικονομικά.

Ευχαριστούμε τέλος την κ. Φρόσω Καρασαρλίδου, βουλευτή, που ενδιαφέρθηκε έμπρακτα για να ευοδωθεί ο στόχος μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected