Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ακόμη σπουδαία Μονακό, χάρη σε έναν σπουδαίο Ζαρντίμ! (vid)

Μετά το 3-2 στο Ντόρτμουντ, η Μονακό νίκησε την Μπορούσια και στο Πριγκιπάτο με 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 4η φορά. Ιστορικό γκολ ο Εμ’Μπαπέ, σκόρερς και οι Φαλκάο, Ζερμέν

Μετά το 3-2 στο Ντόρτμουντ, η Μονακό νίκησε την Μπορούσια και στο Πριγκιπάτο με 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 4η φορά. Ιστορικό γκολ ο Εμ’Μπαπέ, σκόρερς και οι Φαλκάο, Ζερμέν (videos)

Ο Κιλιάν Εμ’Μπαπέ έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Champions League που σκοράρει και στα δύο ματς των “16” (Μάντσεστερ Σίτι) και στα δύο ματς των “8”. Έχει 5 γκολ σε αυτά τα 4 ματς και έπιασε τον Γκριεζμάν στην 7η θέση των Γάλλων σκόρερ σε ναοκ-άουτ φάσεις. Μόνο οι Μπενζεμά (13), Ανρί (12), Ζιντάν (8), Βιλτόρ (6), Τρεζεγκέ (6) και Ριμπερί (6) έχουν περισσότερα από τον 18άχρονο!

το φιλμ της αναμέτρησης και βίντεο στο Sport24

Συνθέσεις

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Αλμαμί Τουρέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Μεντί, Μπακαγιοκό, Ζοάο Μοουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Λεμάρ, Εμ’Μπαπέ, Φαλκάο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Ντουρμ (27′ Ουσμάν Ντεμπελέ), Βάιγκλ, Νουρί Σαχίν (46′ Σμέλτσερ), Καγκάουα, Ρόις, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ομπαμεγιάνγκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected