Κατηγορίες
Football League

Αφαίρεση τριών βαθμών!

Προβλημάτων συνέχεια για τον ΑΟ Χανιά, καθώς με σημερινή απόφαση γίνεται γνωστό ότι αφαιρούνται 3 βαθμοί από τη συγκομιδή της ομάδας, καθώς δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα για τη συμφωνημένη δόση στον Ανέστη Χατζηλιάδη.

Παρόλα αυτά, ο ΑΟΧ έχει το χρονικό περιθώριο μέχρι την άλλη Παρασκευή 28 του μήνα να προχωρήσει στην εξόφληση του ποδοσφαιριστή και να πάρει πίσω τους βαθμούς…

Η σχετική απόφαση έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 28-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

error: Protected