Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-0 (vid)

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε σήμερα ο ΓΑΣ Κοπανού “10Star”.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά επικράτησε με 2-0 του ελλιπέστατου ΠΑΟΚ, έχοντας σε καλή μέρα όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Χαρακτηριστικό είναι πως οι τελικές που μετρήθηκαν στο παιχνίδι ήταν πάνω από 15, το 90% των οποίων προήλθαν από τους γηπεδούχους.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, απόλαυσαν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι, μακριά από βαθμολογικές σκοπιμότητες. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ήταν ένα πραγματικά όμορφο απόγευμα για όσους προτίμησαν να δουν από κοντά την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, ξεκίνησαν δυνατά και στο 3ο μόλις λεπτό ο Σπανός εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Πρόιος που βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ευαγγελόπουλου.

Στο 18′, μετά από κάθετη πάσα του Ντέλλα, ο Χρήστος Οικονόμου ανατράπηκε μέσα στη περιοχή και ο ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντέλλας, ο οποίος νικήθηκε από τον Ευαγγελόπουλο, που έκανε μάλιστα μία ακόμη απόκρουση στη συνέχεια στο εξ επαφής σουτ του Σπανού

δείτε τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ :

Στο 26΄ ο Σπανός έκανε τη σέντρα από τα πλάγια, ο Μπούφι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού και κατέληξε άουτ.

Στο 39′ ο Κούκλας εκτέλεσε το κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, η μπάλα βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και ο Σπύρος Κίτσας έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Χαβιαρόπουλο σε μια πολύ ωραία επέμβαση.

Ίδια η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος, με τους “κιτρινόμαυρους” να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 52′ ο Χρήστος Οικονόμου έκανε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Ντέλλας που βρέθηκε “φάτσα” με το τέρμα έπιασε αέρα και ο Σπανός που ακολούθησε τη φάση σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Στο 62′ μετά το “ένα-δύο” Ντέλλα-Σπανού, ο τελευταίος “έσπασε” τη μπάλα στον Μπούφι, ο οποίος υποχρέωσε τον Ευαγγελόπουλο σε μια ακόμη σπουδαία απόκρουση.

Η πίεση του ΓΑΣ ευοδώθηκε στο 75ο λεπτό όταν ο Μπούφι σούταρε, ο Ευαγγελόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ντέλλας σε κενό τέρμα “έγραψε” το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο.κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Τριανταφυλλίδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” : Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης, Τόσκα, Πρόιος, Κατσουγιαννόπουλος, Σπανός (87′ Κουκουτσίδης), Ντέλλας, Κελέσμητος (35′ λ.τ. Οικονόμου Α.), Τριανταφυλλίδης (83′ Δημούλτσης), Οικονόμου Χ., Μπούφι

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κούκλας, Κίτσας Λ.Δ., Καραντουλαμάς, Καρατάσιος, Κίτσας Σ., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Κ., Κίτσας Θ., Βασιλείου, Ασλάνογλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected