Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανακοινώθηκε!

Η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε πως από το προσεχές καλοκαίρι ο Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Νέο βήμα στην προπονητική καριέρα του Γιάννη Αναστασίου, καθώς η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε πως απ’ το προσεχές καλοκαίρι ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Ήταν γνωστό πως το τελευταίο διάστημα υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και τελικά βρέθηκε η “χρυσή τομή”.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Αναστασίου θα παραμείνει προπονητής της Ρόντα μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κόρταϊκ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να αφορά τριετές συμβόλαιο.

Η Κόρτραϊκ ιδρύθηκε το 1901 και δεν έχει πανηγυρίσει κάποιον σημαντικό τίτλο – εκτός από δύο κατακτήσεις του πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία – ενώ υπήρξε και φιναλίστ του Κυπέλλου τη σεζόν 2011-2012.

Στη βελγική ομάδα, η οποία μετέχει στα playoffs για μια θέση στο Europa League, αγωνίζονται οι Μιχάλης Σηφάκης και Δημήτρης Γούτας, ενώ από αυτήν έχει δοθεί δανεικός στη Ρόντα ο Θανάσης Παπάζογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόντα βρίσκεται στην 15η θέση της Eredivisie, δύο βαθμούς πάνω απ’ την επικίνδυνη ζώνη, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected