B ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκος Λιακόπουλος : “Η πορεία της Νίκης Αγκαθιάς, απόρροια της συμβολής όλων!”

Στο SportsUp μίλησε σήμερα ο Γενικός Αρχηγός, Νίκος Λιακόπουλος ο οποίος έκανε έναν μίνι απολογισμό της φετινής εξαιρετικής πορείας της Νίκης Αγκαθιάς, με επιστέγασμα την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ας δούμε τι ανέφερε :

“Μπορεί να έχουμε στενοχωρήσει αρκετούς με τη φετινή μας πορεία, αλλά η ιστορία έγραψε… Η Νίκη Αγκαθιάς είναι και πάλι στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας και μάλιστα έχοντας 20 νίκες σε 22 παιχνίδια, 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άρη Παλαιοχωρίου και 17 ολόκληρους βαθμούς από την τρίτη θέση.

Στη διοίκηση λειτουργήσαμε όλοι με το συναίσθημα και ως μια γροθιά, δουλέψαμε νύχτα-μέρα για να είναι όλα στην εντέλεια. Γήπεδο, εγκαταστάσεις, αγωνιστικό τμήμα, όλα λειτούργησαν άψογα, με το ανάλογο αποτέλεσμα.

Είχαμε έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και πολλές φορές με χρήματα από τη τσέπη του, λειτούργησε αρκετές φορές ως διοικητικό στέλεχος και βοήθησε με τις γνώσεις και την εμπειρία του, ώστε το αγωνιστικό τμήμα να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Για τους παίκτες, τι να πρωτοπεί κανείς… Τόσο τα παιδιά από το χωριό, όσο και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από άλλες περιοχές, έχουν πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική αξία αλλά προσωπική, με αποτέλεσμα να είμαστε μια οικογένεια, που βγήκε σε μεγάλο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ο κόσμος της Αγκαθιάς, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας και στήριξε την μεγάλη φετινή προσπάθεια. Τον ευχαριστούμε θερμά και του υποσχόμαστε πως η Νίκη θα προχωρήσει προς τα μπροστά, πάντα με γνώμονα τη λογική αλλά και την αγάπη για τον σύλλογο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected