Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Το πρώτο ελληνικό deal του Ολυμπιακού!

Λίγο μετά το χθεσινό 5-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκης», έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την ομάδα των Ιωαννίνων για τον Λεονάρντο Κούτρη.

Σύμφωνα με το SDNA, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ελληνοποίηση του ρόστερ τους το προσεχές καλοκαίρι και στο πλαίσιο αυτό ήρθαν σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Λεονάρντο Κούτρη, λίγο μετά το μεταξύ τους παιχνίδι χθες στο «Καραϊσκάκης» που τελείωσε με 5-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Το κόστος της μεταγραφής φτάνει τις 600 χιλιάδες ευρώ, με τους «Ερυθρόλευκους» να θεωρούν τον Ελληνοβραζιλιάνο άσο επένδυση για το μέλλον.

Ο Κούτρης κάνει φέτος μία πολύ «γεμάτη» σεζόν στον ΠΑΣ, με 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (27 πρωτάθλημα, 3 Κύπελλο, 2 προκριματικά Europa League) με 1 γκολ (στο Europa) και 3 ασίστ.

Πριν πάει στην ομάδα των Ιωαννίνων, ο νεαρός άσος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη (πήγε στα 16 του), όπου κι έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο, παίρνοντας μεταγραφή για τον ΠΑΣ πέρυσι τον Γενάρη. Κι από τη μόλις μία συμμετοχή που «έγραψε» πέρυσι στη μεγάλη κατηγορία κατά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έφτασε φέτος να από τα πλέον βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι άγνωστο στην παρούσα φάση αν ο Κούτρης αποκτήθηκε για να αποτελέσει ένα από τα στελέχη του ρόστερ της επόμενης σεζόν ή αν θα παραχωρηθεί δανεικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected