Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέρασε από το Νησί των Ιπποτών αλλά η άνοδος εξαρτάται από άλλον! (photos)

Χωρίς να εντυπωσιάσει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ιωνικός πέρασε με το «διπλό» από τη Ρόδο κερδίζοντας τον Ιάλυσο με 2 – 0 στο πλαίσιο της συνέχειας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Νικαιώτες έπαιξαν όσο χρειάζονταν για να μπορέσουν να πάρουν το «διπλό» που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου, ωστόσο η τύχη τους εξαρτάται από τον Εργοτέλη, καθώς την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός έχει ρεπό.

Ο Ιάλυσος προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης και μπόρεσε να το κάνει κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε ορισμένες φάσεις για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν και πάλι τον τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και τελικά να φθάσουν στην κατάκτηση των βαθμών που ήταν και το ζητούμενο γι’ αυτούς.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο news12.gr

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέτος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (81’ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς (74’ Μπαρμπαγιάννης), Ρίκκα, Καρπαθάκης (85’ Αλεμάϊ)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Μάρης, Πέεφ (81’ Ασάνοβιτς), Καραλής (63’ Σιμιτζής), Αργυρίου (74’ Καμαρά), Μάνας, Ζαφειρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected