Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αμάν Παναγία μου παιχνίδι, γκολ σχεδόν σε κάθε φάση! (vid)

Πως λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο….ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Κολωνία μετά από τέσσερα ματς, καθώς επιβλήθηκε 4-3 της Βέρντερ Βρέμης, στη…ματσάρα που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και έκανε σημαντικό βήμα για έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο πήραν… αέρα δύο τερμάτων με τους Μοντέστ (13’) και Μπιτενκούρ (28’). Η αντίδραση της Βέρντερ ήταν άμεση, αφού σε διάστημα έξι λεπτών πέτυχε δύο γκολ με Μπάρτελς (34’) και Γκεμπρέ Σελασιέ (40’), επαναφέροντας την ισορροπία, όμως ο Ζολέρ «χτύπησε» ένα λεπτό πριν το ημίχρονο και έβαλε ξανά την Κολωνία σε θέση οδηγού (3-2).

Μάλιστα, με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μοντέστ βγήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2, με τον Γκνάμπρι στο 62’ να διαμορφώνει το 4-3 που έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η Κολωνία έφτασε τους 45 βαθμούς και έπιασε τη Βέρντερ στην 5η θέση της Μπουντεσλίγκα, που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League της νέας περιόδου.

https://www.youtube.com/watch?v=1C8QzNlrPZ4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected