Football League

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (photos)

Ένα ημίχρονο σπατάλησε η Αναγέννηση Καρδίτσας πριν τελικά συνέρθει και καταφέρει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναιγιάλειο στο ΔΑΚ.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν ένα κάκιστο πρώτο 45λεπτο, όταν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ χωρίς να μπουν ποτέ στο παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη βελτιώθηκαν και αφού δεν πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν την ισοπαλία στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει κακό αλλά όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση θα μπορούσε να πάρει και χειρότερη αλλά και καλύτερη μορφή. Με άλλα λόγια ήταν μία δίκαιη μοιρασιά σε ένα ματς που έγινε με αέρα και τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς και πάλευαν γι αυτούς. Τελικά και με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα μάλλον κανείς δεν έφυγε δυσαρεστημένος από το γήπεδο.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Μάιγκα (67’ Βουκομάνοβιτς), Ντεμπελέ (46’ Υφαντής), Χαλκιαδάκης (46’ Ντιατά), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (56’ Μπρους), Τρίγκας, Μωυσίδης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected