Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Αφιέρωμα SportsUp στην Β ΕΠΣ Ημαθίας – Δείτε τους πρώτους σκόρερς των 9 ομάδων

Με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό Λουτρού και τους Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Αλιάκμονα Νησελίου και Αχιλλέα Νεοκάστρου να ακολουθούν τους “ερυθρόλευκους” στην Α2 Ερασιτεχνική της νέας περιόδου, ολοκληρώθηκε η σεζόν 2016/2017 στη Β ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως αναφέραμε στο αντίστοιχο αφιέρωμα σε 1ο όμιλο (ΕΔΩ) και 2ο όμιλο (ΕΔΩ) της Α2 Ερασιτεχνικής, εκτός της βαθμολογικής κατάταξης, τεράστιο ενδιαφέρον παρουσίασε και η μάχη των σκόρερ, μια στατιστική κατηγορία που εγκαινίασε το SportsUp το 2012 καθώς ουδέποτε στο παρελθόν γνωρίζαμε ποιοι ήταν οι “μπόμπερ”, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που ατομικά ο κάθε ποδοσφαιριστής διατηρούσε την προσωπική του επίδοση.

Τη φετινή σεζόν σημειώθηκαν 265 τέρματα στη Β Ερασιτεχνική, σε σύνολο 72 αγώνων, μια επίδοση παρόμοια με τον 2ο όμιλο της Α2 καθώς ο μέσος όρος των γκολ άγγιξε τα 3.7!

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως οι τρεις πρώτες ομάδες (Ολυμπιακός Λουτρού, Αγρ.Αστ.Πλατέος και Αλιάκμων Νησελίου) σημείωσαν 129 γκολ, περίπου τα μισά δηλαδή της κατηγορίας ενώ την ίδια ώρα, ο ουραγός Ερμής Τριλόφου έφτασε μόλις 8 φορές στο γκολ όταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας είχε 18!

Αυτός ήταν ο Χουσεΐν Χουσεΐνογλου του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος έφτασε τα 18 συνολικά τέρματα, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βαγγέλης Μηλιώτης που σημείωσε 15.

Οι παίκτες που…πλήγωσαν τα δίχτυα των αντιπάλων και κατέκτησαν την πρωτιά στις 9 ομάδες ήταν οι (βαθμολογική σειρά) :

Ολυμπιακός Λουτρού : Αναστασόπουλος Δ.Ε., 9 γκολ

Αγρ.Αστ.Πλατέος : Χουσεΐνογλου Χ., 18 γκολ

Αλιάκμων Νησελίου : Γιδαρόπουλος & Παναπακίδης, 7 γκολ

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Μηλιώτης, 15 γκολ

Απόλλων Λυκογιάννης : Κουϊρουκίδης, 12 γκολ

ΑΟ Συκιάς : Γκαλίτσιος, 6 γκολ

Δόξα Επισκοπής : Νούζι, 6 γκολ

ΑΣ Γιαννακοχωρίου : Αμαρίλντο, 6 γκολ

Ερμής Τριλόφου : Μπύρνας, 3 γκολ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected