Γ Εθνική / Τοπικά

Ποιος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει τη νέα σεζόν;

Το θέμα του προπονητή και το πρόσωπο που θα αντικαθιστούσε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία ήταν ένα βασικό ζητούμενο για τον κόσμο της Δόξας Δράμας. Η ομάδα με τον Γιάννη Μπύρο στο τιμόνι δεν έμεινε ποτέ με την συγκεκριμένη θέση σε εκκρεμότητα.

Από την στιγμή που ήταν δεδομένη η απομάκρυνση του ενός, ο αντικαταστάτης του ήταν προ των θυρών του συλλόγου. Και στις τρεις αλλαγές προσώπων ο νεοφερμένος είχε ήδη συμφωνήσει πριν ακόμα μεσημεριάσει στην επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρει το sportdrama, η παραμονή του Ανέστη Τσελεμπή σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ήταν μια κατάσταση που δεν ταίριαζε με την τακτική και τον τρόπο αντίδρασης του μεγαλοχορηγού των «μαυραετών».

Πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που στον ορίζοντα άρχισε να ξεπροβάλλει το σενάριο ανόδου των δευτεραθλητών του κάθε ομίλου. Το σενάριο που θα έφερνε έναν νέο προπονητή να αναλάβει τις τύχες της ομάδας πριν την λήξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει σε ότι αφορά την επάνδρωση του έμψυχου υλικού για το επόμενο πρωτάθλημα, ήταν το πλέον λογικό και αναμενόμενο για τον κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο οι μέρες κυλούσαν και ο Ανέστης Τσελεμπής, χωρίς να δηλώνει πανευτυχής, συνέχιζε στην τεχνική ηγεσία. Οι τελευταίες εξελίξεις, τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Κυριακής στην Καλαμαριά, ανοίγουν άλλη μια πόρτα στην ελπίδα για άνοδο στην δεύτερη κατηγορία και οδήγησαν τον πετυχημένο επιχειρηματία της Δράμας στην απόφαση να κλείσει γρηγορότερα την εκκρεμότητα στην τεχνική ηγεσία των «μαυραετών».

Η πληροφορία προέρχεται από πολύ σοβαρή πηγή και θέλει την Δόξα να έχει άμεσα νέο προπονητή. Ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι πληροφορίες θέλουν τον νέο τεχνικό να χαίρει της εκτίμησης του Γιάννη Μπύρου και ουσιαστικά να αποτελεί μια προσωπική επιλογή του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νέος τεχνικός της ομάδας ζήτησε από τον Γιάννη Μπύρο να έχει αυτός τον πρώτο λόγο στο χτίσιμο της ομάδας και να είναι αυτός που θα επιλέξει αυτούς που θα παραμείνουν από το φετινό έμψυχο υλικό. Μάλιστα ζήτησε να του δοθούν dvd με τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, εντός και εκτός έδρας, προκειμένου να έχει μια καλύτερη εικόνα για την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Θεωρείται σίγουρο ότι στενός του συνεργάτης θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο της Νάουσας (λογικά και στην Χρυσούπολη) προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να έχει μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Αυτονόητο είναι ότι η εξέλιξη αυτή, στην ουσία ακυρώνει την πρόσφατη δήλωση Μπύρου για απομάκρυνση του 90% των παικτών με την λήξη του πρωταθλήματος καθώς πλέον το μεταγραφικό κομμάτι πάει και πάλι στην δικαιοδοσία του προπονητή. Άλλωστε πέρα από δύο περιπτώσεις δεν υπήρξε άλλη εμπλοκή Μπύρου στις φετινές μεταγραφικές επιλογές. Από την άλλη πλευρά είναι ένας πολύ καλός λόγος για τους παίκτες της Δόξας να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που έδειξαν μέσα στην Αριδαία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected