Κατηγορίες
Διάφορα

Δραματικές οι εξελίξεις από την εκτροπή της αμαξοστοιχίας στο Άδενδρo…

Τέσσερις (σύμφωνα με την ΤΡΕΝΟΣΕ) νεκροί, 6 σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017 στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης

Η αμαξοστοιχία με 100 επιβάτες ξεκίνησε στις 16.18 το απόγευμα από την Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εκτροχιάστηκε λίγο πριν εισέλθει στον επιβατικό σταθμό Αδένδρου ενώ η μηχανή του συρμού έπεσε πάνω σε αποθήκη κατοικίας που βρίσκεται δίπλα στις γραμμές.

Επί τόπου επιχείρησαν τουλάχιστον 6 πυροσβεστικά-διασωστικά οχήματα με 20 άνδρες από το 6ο κλιμάκιο Π.Υ. Σίνδου και τις Π.Υ. Αλεξάνδρειας και Θεσσαλονίκης. Επίσης ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τραυματίες επιβάτες στα Νοσοκομεία Παπαγεωργίου, Γεννηματά και Αγ. Δημητρίου.

Μέσα στα συντρίμια του συρμού εκπαιδευμένος σκύλος αναζητά τυχόν εγκλωβισμένους.

Λίγο μετά τις 24:00 έφτασε στο σημείο ο Περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας Γιάννη Τσουκνίδα για το τραγικό ατύχημα.

Στο συμβάν έφτασε κλιμάκιο του ΟΣΕ για διερεύνηση των αιτών του δυστυχήματος.

δείτε φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected