Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το ιδανικότερο φινάλε για το κύκνειο άσμα του σταδίου! (vid)

Ανατριχίλα! Η Τότεναμ νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι στην ιστορία της στο “White Hart Lane” και στο φινάλε χιλιάδες οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν

Όπως αναφέρει το contra.gr, η Τότεναμ ήθελε να αποχαιρετήσει το φημισμένο “White Hart Lane” (τελευταίο της παιχνίδι πριν μετακομίσει στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της από τη σεζόν 2018-19) με ψηλά το κεφάλι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να της σταθεί εμπόδιο σε μία τόσο σημαντική στιγμή στην ιστορία της.

Τα “σπιρούνια” επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 των “κόκκινων διαβόλων” έχοντας για σκόρερ τους Γουανιάμα (6) και Κέιν (48′) την ώρα που για τους φιλοξενούμενους πέτυχε το γκολ της τιμής ο Ρούνεϊ και το φινάλε βρήκε τους παραληρούντες οπαδούς τους να εισβάλουν μαζικά στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες το τέλος ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός τους ώστε μερικά λεπτά αργότερα να υπάρξει χιουμοριστικό τιτίβισμα από τον επίσημο λογαριασμό των Λονδρέζων στο Τwitter που έγραφε: “Εάν είστε στο χορτάρι του White Hart Lane σας παρακαλώ επιστρέψτε στις θέσεις σας!”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected