Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Τα ζευγάρια των play off σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΠΣ Πέλλας απέδειξε για ποιο λόγο διατηρεί τη διαδικασία των play off και των play out στις δύο πρώτες κατηγορίες, αυξάνοντας το ενδιαφέρον στα πρωταθλήματα, κρατώντας παράλληλα σε αγωνία αρκετές ομάδες μέχρι τέλους.

Όπως αναφέρει το aridaianews, στην Α1 ο Εδεσσαϊκος θα υποδεχθεί στο γήπεδο του την Δόξα Εξαπλάτανου σε νοκ άουτ παιχνίδι (σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι) και ο νικητής παίρνει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Όσον αφορά τα Play out το ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΣ Προμάχων και τον Άρη Αμπελειών, επίσης σε νοκ άουτ παιχνίδι με τον νικητή να παραμένει στην κατηγορία. Να σημειωθεί ότι υποβιβάστηκαν ο Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου και ο Φίλιππος Σταυροδρομίου.

Στην Α Κατηγορία και συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο, ο Ακρίτας Σωσάνδρας είναι πρωταθλητής και ανέρχεται στην Α1, ενώ ο Όλυμπος Αψάλου θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ριζαρίου σε παιχνίδι νοκ άουτ όπου ο νικητής θα ανέλθει στην Α1. Υποβιβάζονται η Αστραπή Ζέρβης και ο Μακεδονικός Έδεσσας.

Στον δεύτερο όμιλο, η Δόξα Παλαιού Μυλότοπου είναι πρωταθλήτρια και ανέρχεται στην Α1, ενώ ο δεύτερος Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων υποδέχεται την ΑΕΚ Καρυώτισσας σε νοκ άουτ παιχνίδι στην έδρα του, με τον νικητή να παίρνει την άνοδο στην Α1. Υποβιβάζονται η Ολυμπιάδα Κρύας Βρύσης και το Πατριαρχείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected