Basket

Στον τελικό ο Ηρακλής, υποβιβασμός για Καβάλα

Με συνολικό 3-2 στις φετινές νίκες (68-60, αυτή την φορά στο αλώβητο Ιβανώφειο), ο Ηρακλής, ξεπερνώντας το σημαντικό εμπόδιο του Αιόλου Αστακού, πέρασε στην τελική φάση των πλέι οφ της Α2, όπου ανταμώνει με τον Φάρο Κερατσινίου (στο 1-1, αλλά με πλεονέκτημα έδρας οι Θεσσαλονικείς), για ένα εισιτήριο ανόδου προς την Α1.

Το ραντεβού δίνεται για το Σάββατο, λοιπόν, με τους «κυανόλευκους» να αντιμετωπίζουν στο απόρθητο κάστρο τους την, ομολογουμένως, πιο φορμαρισμένη ομάδα -το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο- στην κατηγορία και τις μάχες να αναμένονται συναρπαστικές. H σεζόν ωστόσο για τον Αίολο, από την άλλη μεριά, ολοκληρώνεται και μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένη, καθώς ίσως για πολλούς θεωρείται και υπέρβαση η όλη παρουσία, πάνω στην οποία καλούνται πλέον να χτίσουν την επόμενη μέρα οι ιθύνοντες.

Στα πλέι άουτ, μετά από συγκλονιστικό ντέρμπι οριακό και λεπτομερειών, οι Μαχητές Δόξας Πεύκων (έκαναν το 3-2), κέρδισαν στο Ρετζίκι, με 67-61 την Καβάλα και πανηγύρισαν για την παραμονή τους στην Α2, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, που υποβιβάζονται, παρά την ηρωική προσπάθεια.

τα φύλλα αγώνος και φωτογραφίες στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected