Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ο υιός Νικοπολίδη πήρε από το…χεράκι τον Ολυμπιακό και τον έστειλε στον τελικό! (photos)

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 5-3 στα πέναλτι του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Νικοπολίδη, με τον πατέρα του να είναι στις εξέδρες. Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος K17.

Την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Super League Κ17 εξασφάλισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 5-3 στα πέναλτι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Αστέρα. Ο Νικοπολίδης junior, γιος του Αντώνη που ήταν στις εξέδρες, έπιασε το τέταρτο πέναλτι του ΠΑΟΚ, ο Παπαδόπουλος ευστόχησε και έτσι οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο στην Τρίπολη. Εκεί θα τους περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε της Ξάνθης με 6-5 στα πέναλτι.

Όλα κρίθηκαν λοιπόν στην… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι εκεί όπου ο Γιάννης Νικοπολίδης απέκρουσε το πέναλτι του Βουτσά και ο αρχηγός Παύλος Παπαδόπουλος χάρισε με εύστοχη εκτέλεση τη νίκη και την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 0-0 και έτσι ο αγώνας των Πειραιωτών πήγε στην διαδικασία των πέναλτι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον κίπερ τους… Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Σαββάτου (19:30) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης θα έχει σαν στόχο την κατάκτηση του 4ου τροπαίου της ιστορίας του. Θα παίξει στον 7ο τελικό της ιστορίας του από τους 9 που έχουν διεξαχθεί από το 2009 έως σήμερα.

Το «φιλμ» του αγώνα και φωτογραφίες στο gazzetta.gr

 

 

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Μήττας) : Συλλέκτης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Βουτσάς Δ., Λύρατζης (98’Γεωργιάδης), Μανιώτης, Σαλαμούρας (73′ Βρακάς), Τσιγγάρας, Γαϊτανίδης (73′ Βουτσάς Χ.), Χατζής (46′ Γκαργκαλατζίδης) και Δούμτσης(101′ Κορέας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θέος) : Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης (90+2′ Τσιριγώτης), Τσερκώνης (106′ Παπαγγελής), Βοϊλης(93′ Νεοφυτίδης), Κατσούκης (88’Μαρτίνης) και Ζιάκας (81′ Φέκκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected