Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Να γιατί θεωρείται ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα!

Το Αμβούργο πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, στο ντέρμπι παραμονής, με σκορ 2-1 και με αυτό το τρίποντο εξασφάλισε για ακόμα μία χρονιά την παραμονή της στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το novasports, οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να είναι η μοναδική γερμανική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ καθώς και τη φετινή σεζόν κατάφερε στην τελευταία αγωνιστική να γλυτώσει την παρτίδα επικρατώντας 2-1 της Βόλφσμπουργκ, στέλνοντάς την με αυτό τον τρόπο στα πλέι άουτ.

Το «χρυσό» γκολ για το Αμβούργο σημείωσε ο Βάλντσμιτ στο 88ο λεπτό και ενώ οι «λύκοι» είχαν προηγηθεί με τον Κνόχε. Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αρχικά έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κόστιτς και τον Βάλτσμιτ να σημειώνει το τελικό 2-1.

Τεράστια νίκη πήρε και η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε 4-3 της Βέρντερ Βρέμης και «κλείδωσε» την τρίτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από δύο γκολ για τους Βεστφαλούς πέτυχαν οι Ρόις και Ομπαμεγιάνγκ.

Ακόμα, η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Φράιμπουργκ την οποία διέλυσε 4-1 ενώ η δεύτερη Λειψία, στην πρώτη της χρονιά στην Μπουντεσλίγκα, τερμάτισε και επίσημα στη δεύτερη θέση μένοντας στο 2-2 την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άιντραχτ.

Με το ίδιο σκορ έληξε η αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Ντάρμσταντ ενώ η Μάιντς αν και ηττήθηκε 2-0 από την Κολωνία έμεινε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τέλος, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Χέρτα Βερολίνου επικρατώντας 6-2 ενώ χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις Χόφενχαιμ – Άουγκσμπουργκ (0-0) και Ίνγκολσταντ – Σάλκε (1-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γκλάντμπαχ – Ντάρμσταντ: 2-2
Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ: 4-1
Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης: 4-3
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία: 2-2
Κολωνία – Μάιντς: 2-0
Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν: 2-6
Χόφενχαιμ – Άουγκσμπουργκ: 0-0
Ίνγκολσταντ – Σάλκε: 1-1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected