Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Αγώνες τμημάτων Υποδομής δικτύου Σχολών ΠΑΕ Παναθηναϊκού (photos)

Επιτυχημένη η παρουσία των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας προjunior, junior, προπαιδικό και παιδικό, στους αγώνες των Σχολών του Δικτύου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις TSOTAKIS PLACE, στη Φλώρινα, το Σάββατο 20/5/2017.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες: Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, ΠΑΣ Φλώρινα, Μελιτέας Μελίτης, Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Φλώρινας «Τσοτάκης».

Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα ξεκίνησε ιδανικά τη μέρα με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων. Η άφιξη στη Φλώρινα έγινε κανονικά και όλοι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με ευτυχία σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Επόμενος αγώνας των Σχολών του Δικτύου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένος, στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα, το επόμενο Σάββατο 27/5/2017, όπου θα γίνει αξιολόγηση από εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού.

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θέλουν να δυναμώσουν τους δεσμούς του Δικτύου, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και ιδέες για την καλύτερη εξέλιξη των παιδιών μας που αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τον αθλητισμό και την οικογένεια, από τους φιλικούς αγώνες να προωθηθεί το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΑΙ το FAIR PLAY καθώς και η ανάδειξη ταλέντων.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected