Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

To Αμύνταιο πανηγυρίζει για το καμάρι του! (photos)

Χαρές και πανηγύρια είχαμε τη Κυριακή στο Αμύνταιο αφού ο Ερμής Αμυνταίου κέρδισε 3-1 στη Φλώρινα το ΠΑΣ και κατέκτησε τη πρώτη θέση στα play-off και παράλληλα την άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το 2018 ο Ερμής θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής και τι πιο καλύτερο από το να τα συνδυάσει με τη παρθενική εμφάνιση στη Γ΄ Εθνική.

Η κατηγορία είναι δύσκολη, τη νέα περίοδο θα πέφτουν περισσότερες ομάδες σε σχέση με τη μία τη φετινή χρονιά αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Η λήξη του αγώνα βρήκε όλους τους παίκτες του Ερμή να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τους φιλάθλους τους ενώ πέρα από το γιατρό στα ουράνια βρέθηκε από τους παίκτες του και ο Δημήτρης Σιαπανίδης.

Ακολούθησε πάρτι και στα αποδυτήρια με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη ενώ η αποστολή όταν έφτασε στο Αμύνταιο είχαμε νέα αποθέωση με την βροχή να μη πτοεί κανένα.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Φλώρινα: Ηλιόπουλος, Γούφας (81ο Παλκάρης), Κεσίδης, Σοβισλής , Τσίγλης, Λούγκας (55ο Δερμεσιάρης), Μπάγας (72ο Κοκαρόπουλος), Γροσδάνης, Μητρεβόλης, Γεωργόπουλος, Λεζάκης

Ερμής Αμυνταίου: Ψαρράς, Πασχαλίδης, Cela, Γετίμης, Κλάζογλου, Μαργιορίδης, Σερσέμης, Τσορλίνης, Θεοδουλίδης (91ο Δημητριάδης), Μαυροαματίδης (66ο Παπαδόπουλος), Σολάκης (84ο Ηλιάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected