Γ Εθνική / Τοπικά

Απόδραση σωτηρίας!

Απόδραση σωτηρίας από τη Ρόδο!

Όπως αναφέρει το Stoplekto, ο Ηλυσιακός αποτελεί την ομάδα που κατάφερε εντέλει να παραμείνει στην κατηγορία έναντι της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αφού επικράτησε μέσα στη Ρόδο με 0-2 του Ιάλυσου και σε συνδυασμό με την ήττα των Χανιωτών στη Νεάπολη πήραν το εισιτήριο που τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν κα ι την επόμενη σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Από την άλλη, ο Ιάλυσος δεν έδειξε το κίνητρο που έπρεπε και δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στο 18′ ο Ρόππας κέρδισε πέναλτι με τον Ιωάννου να ευστοχεί γρα΄φοτνςα το 0-1. Στο 36′ ο Μπαρμπαγιάννης έκανε το σουτ όμως ο Σηφάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, με τον Ξαγοράρη στο 37′ να σεντράρει και τον Ιωάννου που έπιασε την κεφαλιά, είδε τον Σπανό να αποκρούει.

Στο β’ μέρος το ματς δεν είχε καλό ρυθμό με τον Ηλυσιακό εν τέλει να παίρνει τη νίκη αφού στο 84′ ο Ιωάννου έκανε το 0-2 με κεφαλιά.

Συνθέσεις

Ιάλυσος Ρόδου : Σπανός, Ταουλάντ, Αχείμαστος, Φυλακούρης (61’ Δελαπόρτας), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κρεκούκιας (31’ λ.τ. Καλιώρας), Χατζηφούντας, Μπαρμπαγιάννης, Αρχοντούλης, Καρπαθάκης (73’ Σπάρταλης)

Ηλυσιακός : Σηφάκης, Μέξης,Ντουμπερές, Κούντου (88’ λ.τ. Φλέγκας), Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (56’ Θαναηλάκης), Πιπίνης, Ιωάννου, Ξαγοράρης (66’ Τσινιας), Ρόπας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected