Διάφορα

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος στο “Barok” Coffee-Bar

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να πετύχει σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να κατεβάζει σχήμα «εκτάκτου ανάγκης» στην Τούμπα. Την αναμέτρηση θα την απολαύσετε στο πιο κεντρικό σημείο της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar στη Μερκουρίου Καρακωστή!

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ στη διαδικασία και παράλληλα να πάρουν το πρώτο «τρίποντο», με το οποίο θα αποδείξουν πως κρατούν το «σεντόνι» του Champions League στα χέρια τους.

Παράλληλα, ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς για σήμερα δεν υπολογίζει τους Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Ουάρντα, Πέδρο Ενρίκε και Μυστακίδη.

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει έξι αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι στη Λεωφόρο. Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε «μήνυμα» πως η ομάδα πρέπει να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν τη διαδικασία των πλέι οφ και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Πούγγουρα και Λέοβατς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάνιας με τον Τσίμιροτ, με τον Μπίσεσβαρ να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπος, Πέλκας και Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected