Κατηγορίες
Basket

Ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας για την άνοδο, τον ΦΟ Αριδαίας αλλά και την ΕΚΑΣΚΕΜ

Ανακοίνωση με την οποία κάνει έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς αλλά και των τελικών με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας, εξέδωσε σήμερα (22/5) ο ΑΟΚ Βέροιας.

Με αυτή γίνεται λόγος για την εντυπωσιακή σειρά τελικών με την ομάδα της Πέλλας, τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν αλλά και την εξαιρετική διοργάνωση από πλευράς ΕΚΑΣΚΕΜ, που αποδόθηκε σε μεγάλο βαθμό με την τυπικότατη παρουσία των διαιτητών.

Αναλυτικά :

“Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της αντρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ, μας βρίσκει περιχαρείς στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία για δεύτερη φορά στα 19 χρόνια της ιστορίας μας.

Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί, βιώσαμε ένα συγκλονιστικό τρίτο τελικό και γενικότερα μια απίστευτη σειρά τελικών αγώνων, με την ισάξια ομάδα του ΦΟ Αριδαίας.

Το ήθος των παικτών και η μαχητικότητα των αθλητών σε τρεις αγώνες που έκοβαν την αναπνοή, τα κατάμεστα γήπεδα με φίλους και των δύο ομάδων που με σθένος υποστήριξαν τις ομάδες τους, χωρίς καν την παρουσία αστυνομικής δύναμης αλλά και το υψηλό επίπεδο της διαιτησίας που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε καταστάσεις απίστευτης έντασης, μόνο αίγλη έδωσαν στο θεσμό του τελικού της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οφείλουμε, διοίκηση, προπονητές και παίκτες του συλλόγου μας, να συγχαρούμε τον μεγάλο μας αντίπαλο, ομάδα του ΦΟ Αριδαίας για την αξία που έδωσε με την παρουσία της στην τεράστια επιτυχία μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην πεντάδα των διαιτητών που επωμίστηκε από την επιτροπή διαιτησίας να φέρει σε πέρας μια τόσο δύσκολη σειρά αγώνων, τους κ.κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗ Σταύρο, ΤΑΡΕΝΙΔΗ Κων/νο και ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ Σταύρο του Σ.Δ.Κ. Μ., τον κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Πλούταρχο του Σ.Δ.Ν. Κιλκίς και τον κ. ΜΕΛΑΝΙΔΗ Μάριο του Σ.Δ. Ν. Ημαθίας.

Τελειώνοντας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας πίστεψαν και γέμισαν το γήπεδο μας όλη την χρονιά και να υποσχεθούμε στην διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΜ ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γίνουμε άλλη μια ισχυρή εκπρόσωπος της στις Εθνικές κατηγορίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected