Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Οι τρεις ελληνικές ομάδες του Champions League

Το Basketball Champions League προετοιμάζεται για τη σεζόν 2017-18 με τις προσδοκίες πάνω από όλα των δικών του ανθρώπων να είναι υψηλότερες σε σχέση με πέρυσι.

Και σήμερα ανακοίνωσε τις ομάδες από Ελλάδα και Ιταλία που θα δώσουν το “παρών”. ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ λοιπόν από τη χώρα μας και Βενέτσια, Σάσαρι και Αβελίνο από το ιταλικό πρωτάθλημα θα είναι εκεί.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, οι ομάδες θα μπουν απευθείας σε ομίλους, καθώς όμως έχει ανακοινωθεί θα υπάρχουν λιγότερες ομάδες σε σχέση με πέρυσι και οι τρεις προκριματικοί γύροι, θα αφορούν οχτώ ομάδες. Η κλήρωση θα γίνει στις 11 Ιουλίου στο Μις, έξω από τη Γενεύη, όπου εδρεύει η διοργάνωση.

Ο Πατρίκ Κομνηνός τόνισε: “Είμαστε στην ευτυχή θέση να καλωσορίσουμε και πάλι κορυφαίοες ομάδες, που εκπροσωπούν δύο από τις πλέον ανταγωνιστικές λίγκες της Ευρώπης. Η απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει πως αυτή η διοργάνωση προσφέρει στις ομάδες το ιδανικό περιβάλλον για να ανταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Και οι έξι ομάδες ήταν παρούσες στην πρώτη χρονιά του BCL, φτάνοντας ως τα playoffs, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης. Η επιστροφή του επιβεβαιώνει και πως ήταν πολύ χαρούμενοι με την εμπειρία του Basketball Champions League”.

Η δεύτερη σεζόν του BCL θα αρχίσει στις 19 Σεπτεμβρίου με τον πρώτο προκριματικό γύρο, ενώ στις 10 Οκτωβρίου θα αρχίσουν οι αγώνες της κανονικής περιόδου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected