Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Ώρα για Foot Tennis, ώρα για γιορτή! (πρόγραμμα Παρασκευής 2/6)

Μετά από έναν μήνα προετοιμασίας αλλά και της διαδικασίας εγγραφών των ομάδων, το 3ο Τουρνουά Foot Tennis (Ποδοτένις) ξεκινά την Παρασκευή 2/6!

Η Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας θα αποκτήσει ένα ξεχωριστό χρώμα από σήμερα, τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα και σαφώς καινοτόμο μιας και στην Ελλάδα μόλις το 2016 έκανε την εμφάνιση του το συγκεκριμένο (πολύ διαδεδομένο σε χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης) άθλημα.

Τα δύο γήπεδα 32 τετρ.μέτρων θα γεμίσουν την Πλατεία και με τα δύο φιλέ που θα χωρίσουν τα τερέν σε δύο μέρη, τα 65 παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 11 μέρες του Τουρνουά θα προσδώσουν μια όμορφη νότα στο πιο κεντρικό σημείο της Βέροιας.

Οι 32 ομάδες έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω του SportsUp αλλά και από την κλήρωση της διοργάνωσης για τους όρους και τους κανόνες συμμετοχής και το πρόγραμμα έχει γίνει ήδη γνωστό μιας και προέκυψε από την ημέρα της κλήρωσης!

Να σημειώσουμε πως ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ αλλαγές στο καλεντάρι θα προέρχονται από τις καιρικές συνθήκες και οι τυχόν αναβολές θα ανακοινώνονται έγκαιρα όπως επίσης και οι ορισμοί των εν λόγω αγώνων.

Επίσης για μια πιο εύκολη πρόσβαση σε αποτελέσματα, βαθμολογίες, φωτογραφίες και βίντεο της διοργάνωσης, στην αρχική σελίδα του SportsUp και συγκεκριμένα στο μενού που υπάρχει στην κορυφή της ιστοσελίδας, μπορείτε πατώντας “Foot Tennis” να ενημερώνεστε για ότι αφορά το 3ο Τουρνουά Foot Tennis!

Ας δούμε το πρόγραμμα της 1ης μέρας του Τουρνουά, με ώρα έναρξης στις 17.30 :

17.30 (Γήπεδο Α) Cafe στο 90′ – Argo Κουτσιάδης

17.45  (Γήπεδο Β) Πλυντήριο & Parking Αυτοκινήτων Κρύπας – Xnet Internet Station

18.15  (Γήπεδο Α) ΧρώματαΧατζηπαυλίδης” – Ανταλλακτικά Φωτιάδης

18.30 (Γήπεδο Β) Μεζεδοπωλείο “ΦΠΑ” – Ψητοπωλείο “Θράκα”

19.00 (Γήπεδο Α) Το Καφενείο – Ariston

19.15  (Γήπεδο Β) Στάσου Μύγδαλα – Ερατεινό

19.45  (Γήπεδο Α) Οικοκίνηση – SimParts Γαβριηλίδης

20.00 (Γήπεδο Β) Revoil Καμπαϊλής – Bijou Box

20.30  (Γήπεδο Α) Ζαχαροπλαστεία Special – Π&Φ Τακούνι και Κλειδί

20.45  (Γήπεδο Β) Champions League Verias – Cafe “Draw”

21.15  (Γήπεδο Α) Goody’s Burger House – Το Στέκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected