Football League

Δημοσίευμα για δύο υποψήφιους προπονητές του Άρη!

Η χρονιά ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες για τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκινούν τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.

Όπως αναφέρει το SDNA, μετά τη νέα αγωνιστική αποτυχία, στον Άρη σκέφτονται να προβούν σε μεγάλες αλλαγές και στο πλαίσιο αυτό ήδη άρχισαν να «βγαίνουν» τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τη καινούργια προσπάθεια.

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως στους «κιτρινόμαυρους» περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα Σμύρνης, Παύλο Μυροφορίδη. Εφόσον δεν συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα της Αθήνας, τότε θα υπάρξουν αρκετές πιθανότητες ώστε να έρθει στον Άρη.

Από εκεί και πέρα, ένα από τα θέματα που «καίει» τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», είναι ο νέος τεχνικός που θα έχει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα αμέσως μετά την τυπική ολοκλήρωση του συμβολαίου με τον Νίκο Κωστένογλου, η διοίκηση του Άρη θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο της ομάδας.

Όπως είχε γραφτεί και παλαιότερα, ένας από τους στόχους είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ωστόσο στο προσκήνιο έρχεται και το όνομα του Σάββα Παντελίδη.

Ο 52χρονος τεχνικός έχει προταθεί και το όνομα του εξετάζεται από το Θεόδωρο Καρυπίδη, ωστόσο οι όποιες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, θα γίνουν αφού κλείσει ο νέος τεχνικός διευθυντής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected