Γ Εθνική / Τοπικά

Το τέλος της καριέρας ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή και άνθρωπου!

Μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα για τον Σάββα Παντελιάδη, παίρνει τέλος.

Η απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ειλημμένη, συνδυάζοντάς το με την κατάκτηση κυπέλλου με τον Επτάλοφο, ακριβώς όπως άρχισε η μεγάλη διαδρομή του!

Ο Σάββας Παντελιάδης κατάγεται από τον Επτάλοφο και γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1977. Άρχισε ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στον Κιλκισιακό, όπου έμεινε 2 χρόνια στη Δ΄ κι άλλα τρία στη Γ΄ εθνική. Eπειτα πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου (Β΄), στα Χανιά (Γ΄), ξανά στον Κιλκισιακό κι αργότερα δύο χρόνια στην Καστοριά (με άνοδο από τη Γ΄ στη Β΄ εθνική). Επόμενος σταθμός του Παντελιάδη ο Αστέρας Τρίπολης (με τρεις διαδοχικές ανόδους, από Γ΄, σε Β΄, Α΄ εθνική) κι έπειτα στην Καβάλα (με άνοδο από Γ΄ σε Β΄ εθνική).

Στη συνέχεια πήγε σε Μακεδονικό Νεαπόλεως, Θερμαϊκό Θέρμης, ξανά Κιλκισιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς (με άνοδο από Γ΄ σε Β΄), Κιλκισιακό και Επτάλοφο. Ο κύκλος έκλεισε και, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο ίδιος, «είναι πλέον καιρός, δυστυχώς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κάνεις φίλους, αλλά στο ερασιτεχνικό γίνονται παρεξηγήσεις και αυτό δεν το θέλω πλέον».

η συνέντευξη του στο kilkissport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected