Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Όλοι στο…πόδι για τον Πανηλειακό της Γ Εθνικής!

Με τα προγραμματισμένα βήματα, φαίνεται ότι προχωρούν οι εξελίξεις της “επόμενης μέρας” στον Πανηλειακό.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr, μετά και τη συνάντηση των μελών της διοικούσας κίνησης “Πυρσός”, το βράδυ της Τετάρτης (7/6) η πρώτη επόμενη κίνηση που κατά τις πληροφορίες έγινε, είναι η οριστικοποίηση των προσώπων που θα συνεχίσουν στην κίνηση και για την προσεχή σεζόν.

Πόσοι και ποιοι δηλαδή από όσους ήταν φέτος, θα συνεχίσουν την στήριξη. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες σχεδόν όλοι που ήταν στην κίνηση την σεζόν που ολοκληρώθηκε, συνεχίζουν όπως γνωστοποίησαν. Ενώ υπάρχει και προσέλκυση και κάποιων νέων μελών, επιχειρηματιών – επαγγελματιών ακόμα (για να μετάσχουν κι αυτοί). Άλλωστε, η κίνηση είναι συνεχώς ανοιχτή σε όποιον ακόμα επιθυμεί να μετάσχει και να στηρίξει τη συνολική προσπάθεια.

Ενώ πλέον έχει ήδη γίνει και αναλυτικός απολογισμός, τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Καθώς επίσης, έγινε και προσχέδιο προϋπολογισμού για τα έξοδα της νέας σεζόν (όπως αυτά προδιαγράφονται).

Με αμέσως επόμενη κίνηση στη συνέχεια, τις πρώτες αποφάσεις αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Πάνω στο κομμάτι αυτό, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε τις πρώτες εξελίξεις εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Μέσα σε αυτές, η πρώτη θα είναι η οριστικοποίηση του θέματος του τεχνικού. Όπως περιγράψαμε από τα προηγούμενα ρεπορτάζ μας, η αρχική προφορική συμφωνία μεταξύ διοίκησης και Σπύρου Αντωνόπουλου από το περασμένο καλοκαίρι προβλέπει διετή συνεργασία (δηλαδή και για τη νέα σεζόν). Ωστόσο, ακόμα και έτσι, πρέπει να γίνει προσεχώς μια τελική συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών προκειμένου να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να αποδειχτεί στην πράξη κι επίσημα αν όντως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γενικά πάντως, με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται ως το περισσότερο πιθανό ότι ο Ηλείος τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο των φετινών νταμπλούχων Ηλείας.

Κι εφόσον οριστικοποιηθεί του τεχνικού, θα ξεκινήσει το κομμάτι στο θέμα των παικτών.

Με πρώτο χρονικά το σκέλος της αξιολόγησης του φετινού έμψυχου υλικού (ποιοι θα επιλεγούν για παραμονή και συζήτηση νέας συμφωνίας μαζί τους, ποιοί θα αποχωρήσουν, κ.τ.λ.). Καθώς και ανιχνεύσεις στην αγορά για μεταγραφές (οι οποίες φαίνεται πως θα είναι τουλάχιστον επτά – οκτώ).

Όσον αφορά γενικότερα το ρόστερ, πρέπει να τονιστεί – και είναι φυσιολογικό – πως οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν κατόπιν και της εισήγησης του προπονητή, σε συνεργασία μαζί του. Ειδικά μάλιστα αν παραμείνει ο Σπ. Αντωνόπουλος. Οτιδήποτε άλλο, για το αν κάποιοι μένουν ή φεύγουν, ή έρχονται ως μεταγραφή, είναι σαφώς πρόωρο αυτή τη στιγμή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected