Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντείνονται οι διεργασίες για τη νέα σεζόν

Στον ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όπως είχε προγραμματιστεί η πρώτη Γενική Συνέλευση, με στόχο να μπει μπροστά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η ομάδα της Βουπρασίας αυτό που επιδιώκει πλέον είναι η ενίσχυση στο διοικητικό συμβούλιο της από ανθρώπους που θα συνεισφέρουν οικονομικά. Η νέα σεζόν αναμένεται πολύ πιο δύσκολη εν συγκρίσει με τη φετινή (λόγω του μεγαλύτερου αριθμού ομάδων που θα υποβιβάζονται) και οι «πράσινοι» ψάχνουν συμμάχους στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και ο ΠΑΟΒ να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο των τελευταίων ετών.

Κατά τη Συνέλευση του Σαββάτου έγινε ο διοικητικός κι ο οικονομικός απολογισμός, ενώ αποφασίστηκε να συνεχιστούν τις προσεχείς μέρες οι επαφές και οι συναντήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει με συγκεκριμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Όπως τονίστηκε, “Την χρονιά που ολοκληρώθηκε, έγινε υπέρβαση από κάποιους παράγοντες του συλλόγου στον οικονομικό τομέα, και αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο εν μέσω κρίσης. Γι’ αυτό το λόγο, ο ΠΑΟΒ ψάχνει κι άλλους ανθρώπους που θα συνεισφέρουν οικονομικά, ώστε η ομάδα να πορευτεί απρόσκοπτα στις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις”.

Κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά πάνω στο θέμα αυτό, ώστε να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μπάτζετ, τότε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να οριστεί και επαναληπτική Γενική Συνέλευση για να προχωρήσουν τα πράγματα με εκλογή και νέου Δ.Σ.

Η απερχόμενη διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί τα μέλη και τους όλους φίλους της ομάδας να στηρίξουν έμπρακτα τη νέα προσπάθεια, για να ξεκινήσει γρήγορα ο προγραμματισμός πορείας της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, που είναι σημαντική και γιατί η ομάδα κλείνει τα 70 χρόνια ιστορίας.

Νεότερα λοιπόν, αναμένονται πλέον από την προσεχή εβδομάδα ανάλογα και με την εξέλιξη των επαφών που προαναφέρθηκαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected